Dr József Erika

 

Dr József Erika a Recovery Plusz multivitamin szakértő.

 

Dr József Erika orvos rendelkezésre áll Önnek. A kérdéseire elektronikus levélre (e-mail) heti rendszerességgel válaszol. Az oldal alján talál megfelelő lehetőséget erre. Ügyeljen a pontos kiköltésre.

 

Minden héten választ ad Önnek a Recovery Plusz multivitamin kérdésekre.

Dr József Erika

Molekuláris hidrogén szakértő Dr József Erika

E-mail cím ahova írhat a doktornőnek:

 recosankft@gmail.com

A lenti űrlap forma is megfelelő a kérdései megírására. Bizalmasan kezelve továbbítom Dr József Erikának.

Dr József Erika már a 90-es évek elején elkezdte tanulmányozni és sikerrel alkalmazni praxisában a természetes gyógymódokat. 6 éve folyamatosan képzi magát a táplálkozástudomány, a mikro-tápanyagok, vitaminok, gyógynövényismeret területén. Örömmel tanít és elkötelezetten dolgozik azon, hogy az emberek megismerjék a helyes táplálkozás és az étrend-kiegészítők jelentőségét egészségük megőrzése szempontjából. Az emberek iránti szeretete, karizmatikus egyénisége mindenkit magával ragad. Erika a magyar szaktekintély, aki elérhető, hiteles és mivel ő is orvos, neki megvan a képzettsége és végzettsége ahhoz, hogy hidrogén szakértőként fel tudja mérni, menyire újszerű és mennyire hatékony a molekuláris hidrogén és mekkora áttörést jelent a gyógyításban.

Dr József Erika várja az ön jelentkezését is, hogy az adott problémára megoldást ajánljon. Nem kell mást tennie csak a lenti nyomtatványt kitölteni, vagy írjon a következő levelezési címre: recosankft@gmail.com

 

Kérdésem van.

 

 

 

Jó egészséget.

Sándor István        recovery plusz ára

 

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.

 

Facebook

Comments

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük