Dr József Erika

 

Dr József Erika a Recovery Plusz multivitamin szakértő.

 

Dr József Erika orvos rendelkezésre áll Önnek. A kérdéseire elektronikus levélre (e-mail) heti rendszerességgel válaszol. Az oldal alján talál másfajta megfelelő lehetőséget is erre. Ügyeljen a pontos kiköltésre.

Minden hétköznap telefonon is választ ad Önnek 17 és 20 óra között, Recovery Plusz multivitamin kérdésekre válaszol.

Dr József Erika

Molekuláris hidrogén szakértő Dr József Erika telefonszáma: +3670 332 6962

E-mail cím ahova írhat a doktornőnek:

 info.recoveryplus(kukac)gmail.com

Dr József Erika már a 90-es évek elején elkezdte tanulmányozni és sikerrel alkalmazni praxisában a természetes gyógymódokat. 6 éve folyamatosan képzi magát a táplálkozástudomány, a mikro-tápanyagok, vitaminok, gyógynövényismeret területén. Örömmel tanít és elkötelezetten dolgozik azon, hogy az emberek megismerjék a helyes táplálkozás és az étrend-kiegészítők jelentőségét egészségük megőrzése szempontjából. Az emberek iránti szeretete, karizmatikus egyénisége mindenkit magával ragad. Erika a magyar szaktekintély, aki elérhető, hiteles és mivel ő is orvos, neki megvan a képzettsége és végzettsége ahhoz, hogy hidrogén szakértőként fel tudja mérni, menyire újszerű és mennyire hatékony a molekuláris hidrogén és mekkora áttörést jelent a gyógyításban.

Dr József Erika várja az ön jelentkezését is, hogy az adott problémára megoldást ajánljon. Nem kell mást tennie csak a lenti nyomtatványt kitölteni, vagy írjon a következő levelezési címre: info.recoveryplus(Kukac)gmail.com Fel is hívhatja hétköznapon 17-20 óra között a +3670 332 6962 telefonszámon.

 

Kérdésem van.

 

 

Jó egészséget.

Sándor István        recovery plusz ára

 

 

Facebook

Leave a Reply

Required fields are marked*