Recovery plus-ra szükségem lehet?

Honnan tudhatom, hogy szükségem van a Recovery Plus-ra?

Recovery Plus az az megújulás pluszban. Modern életünk egyik, kevesek által ismert jellemzője a túltápláltság álarcába bújt civilizációs alultápláltság. Ez azt jelenti, hogy látszólag minden szükséges táplálék és élelmiszer könnyen beszerezhető, a hipermarketek polcai roskadoznak az áruktól – de mégis, a legtöbb ember alultáplált.

Hogyan lehetséges ez?

Úgy, hogy a nagyipari élelmiszertermelés szép, tökéletes és ízletes élelmiszereket gyárt, amelyeknek azonban nem az a fő célja, hogy minden szükséges tápanyaggal ellássanak bennünket, hanem a könnyű eladhatóság, a hosszú eltarthatóság, az egyszerű szállíthatóság és a magas profit.

A másik, fő oka

az, hogy rohamosan csökken a tápanyag a termőtalajban és a gyümölcsökben, zöldségekben. Például a sárgarépa tápanyagtartalma 40 év alatt 4%-ra csökkent! (forrás: www.agrarszektor.hu

Ezért gyakorlatilag akármennyit, akármilyen forrásból eszünk – iszunk, nem visszük be vele a szervezetünk számára szükséges tápanyagokat. Ez – a fenti cikk szerint – még a bio zöldségekre és gyümölcsökre is igaz, mert amikor már a termőtalajból hiányoznak a tápanyagok, akkor a növény nem tudja azt felvenni és belőle is hiányozni fog.
Ezért a testünk lassanként elsavasodik, a nem elégséges folyadékfogyasztás miatt szomjazik és a nem megfelelő tápanyagok miatt egyre több az allergiás tünet is. Ezek a tünetek egyre fiatalabb korban lépnek fel. Sajnos egyre gyakoribb, hogy már óvodás gyerekek allergiásak, hiperaktívak és sajátos nevelési igényűek vagy különleges táplálást igényelnek.
Tehát senki sem védett a szervezetünket és életünket pusztító káros hatások ellen! Így a legtöbb embernél megtalálhatóak azok a tünetek, amelyekről a következő bekezdésben írok. De ez nem meglepő, hiszen tudjuk az okát: a tápanyagok hiánya senkit sem kímél, egyikünket sem.

 • Ha Ön:
  – fáradékony vagy gyakran fáradt
  – sokat fáj a feje
  – nyugtalanul alszik
  – nehezen alszik el
  – allergiás
  – egyes élelmiszerek felpuffasztják, hasmenése vagy éppen szorulása lesz tőlük
  – feszült, ok nélkül ideges
  – Hajlamos a stresszre
  – és nem tud koncentrálni úgy, mint régen
  akkor előfordulhat, hogy a szervezetében olyan hiányok vannak, amelyek

 Recovery Plus a megoldásában segíthet!

Ha még nem tudja, hogyan működik a nanohidrogén, olvassa el erről szóló cikkemet!

recovery plus

Emellett természetesen tehet az egészségéért, több pihenéssel, jobb alvással, egészségesebb táplálozással – de tökéletes megoldást várni ezektől már nem elégséges, mert ahogy a fenti linkelt cikkben is olvasható, annyit romlott a termőtalaj és az élelmiszerek minősége, hogy csak táplálkozással már nem lehet pótolni a hiányokat.
A civilizációs alultápláltság egyik fő jellemzője a hidrogénhiány. Ha a szervezetébe nem kerül bele a megfelelő mennyiségű hidrogén, akkor felléphetnek a fenti problémák illetve a hiányzó hidrogént pótolni kell.

A Recovery Plus-szal pótolható a legegyszerűbben.

A tabletta minden olyan összetevőt tartalmaz, amelyek elősegítik a molekuláris hidrogén felszabadulását a szervezetünkben. Emellett csak természetes, a szervezet számára szükséges anyagokat tartalmaz, valamint olyan segédanyagokat, amelyek a tabletta formában történő előállításhoz szükségesek.

Recovery plus egy tabletta összetétele:

Korall kalcium 150 mg melyből kalcium 51 mg, A 0,142 mg, B1 0,2 mg, B2 0,2 ​​mg, B3 2,5 mg, B5 0,8 mg, B6 0,2 mg, B9 0,04 mg , B12 0,4 μg, C 16,6 mg-vitamin, D 0,9 μg-vitamin, E 1,1 mg-vitamin.

Konkrétan még a gyártáshoz és az eltarthatósághoz a következő összetevők vannak:

Korall kalcium, magnézium karbonát, módosított keményítő, tömegnövelő szer mikrokristályos cellulóz, L aszkorbinsav, emulgeálószer (zsírsavak szacharóz-észterei, zsírsavak poligricerin észterei) maltodextrin, dextrin, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), stabilizátorok (gumiarábikum, aszkorbinsav zsírsav észterei, nátrium citrálok), D alfa-tokoferol, nikotin-amid, kalcium-D-pantenelát, tiamin-hidroklorid, kukorica keményítő, riboflavin-5-foszfát nátrium sója, piridoxin-hidroklorid, retinil-acetát, szacharóz, pteorilmonogluteminsav, növényi olaj (közepes szénláncú triglicerid), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), kolekalciferol, cianokobalamin.

Vele aktívan tehetünk az egészségünkért, ezért próbálja ki!

Recovery plus megrendelés

recovery plus
Recovery + multivitamin a hidrogén erejével.

 

A recovery+az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük