A hidrogén jó barát.

A hidrogén egyszerű elem és a jó barátunk.

A hidrogén az az elem amely képes lekötni a testünkben szabadon meglévő, kószáló óriási molekulákat. A szabad gyökök és főleg azok felületén megtapadó hidrogén molekula szabdalni tudja ezeket a nem kívánatos elemeket. Kiegészülve más hatásos elemekkel, felveszi és kiüríti akár a nehézfémeket is a vérből.

Másodsorban nem szabad elfelejteni a lúgosítást, amely elindulhat a szervezetben a hidrogén medicina segítségével. Étkezésünk az emésztéssel folytatódik ami rengeteg savat képez. Úgy mint húgysav, foszforsav, szénsav, ecetsav, salétromsav, csersav és kénsav. A test a saját védelme érdekében ásványokat von el mindenfelől, hogy kompenzálni tudja a savtermelést. Az elszállított salakanyagokat nem tudja kiüríteni és azt lerakja mindenhol. Így leterheli az ízületeket, a sejtközi állományt és az ereket falát is.

A szegénység következményei:

A túltápláltság hidrogén hiányt alakít ki és egyúttal negatív tápérték jellemzője. Így alul táplálás lép fel ami sok apró és kitartó akadályt képez az életben. Fáradtság, általános gyengeség, álmatlanság és csökkent állóképesség. A túlsúlyt sokkal nehezebb kontrollálni ezáltal még több terhelés éri a szervezetet. Elzsírosodik az ember tetőtől talpig. Az elsavasodott és oxigéntől megfosztott testben a méreganyagok csak halmozódnak. Az emésztés folyamata megváltozik és rossz minőségűvé válik. A cukor éhség, a túlzott étvágy mind a káros élesztő- és penészgombák szervezetünkben történő elszaporodásának következménye. Az elsavasodott, oxigéntől gyengélkedő testben a mérgek nagymértékben hozzájárulnak a gyakori allergiákhoz. Továbbá a meg nem emésztett fehérje felszívódása is komoly oka lehet az allergiás tüneteknek. Az emésztőrendszer meggyengül, ez megakadályozza az aminosavak teljes lebontását és sok féle étel allergiához vezet.

hidrogén
A recovery+ a hidrogén erejével.

A vízhiányos állapot is ideköthető. Kevés folyóvíz, vagy ásványvíz a szervezetben a sejtközi állapotot veszélyezteti. Ha a napi víz ivását növeli több tünet is megoldódik önmagától. A vízfogyasztás, vízfogyasztási kúra című bejegyzésemben részletesen olvashatja el. A vízben lévő oxigén és kötött formában a hidrogén jelenléte a bevitt tiszta víz mennyiségével arányos. Itt jön, vagyis ide hat a recovery plusz multivitamin tabletta, többletet képez. Közvetlen a gyomorból szívódik fel és táplálja testünket. A jól ismert recovery új néven recovery + Q10 már kapható.

A megrendelés itt érhető el: Recovery plusz rendelés.

A  hidrogén bevitelre milyen megoldások vannak.

Talán a legősibb mód egyedi fürdőhelyek amelyek tartalmazzák a hidrogén molekulákat. Csak az adott víz összetételét kell jól megnézni abból a szempontból, hogy az egyebek mellet tartalmazza ezt a szagtalan gázt oldva. Külsőleg tisztán a gázt alkalmazva sátorban, vagy elszeparálva egyes testrészeket lezárva, bőrön felszívódva hagyni hatni. Ez a mód kissé macerás, de mégis bejut kis mennyiségben a testbe. Vannak palackos vizek amik fel vannak hidrogénezve, melyek többé kevésbé elfogadott téma. Az úgynevezett ionizátor (lehet kapni)  is alkalmas a bevitelre. Inhalátor segítségével és a tüdőn bejutó hidrogén gáz (ezt nem ismerem) praktikus lehet. A hidrogén-per-oxid 3 százalékos oldata is egy lehetőség lehet. Viszont tisztában kell lenni azzal, hogy rendkívüli elővigyázatosságot igényel a használata.Az úgynevezett száraz keverék tabletta formájában talán a legjobb megoldás, hogy veszteség nélkül bevigye a molekuláris hidrogént. Erre nagyon jó példa a recovery+ . Egyszerű és kész megoldás a hidrogénhez jutáshoz. Elérés.

Egyszerűség a hidrogén tablettában.

Eljött az idő amikor a saját kezébe vegye sorsát az egészségét tekintve. Csak gondolkozzon el, hogy az a kicsike elem a hidrogén mennyi mindenre használható rajtunk. Egy párat kiemelek: Erős antioxidáns, gyulladás csökkentő, stressz oldó, salakozó, növeli a sport teljesítményt. Az oxigén háztartásban jó haszna van. Az emésztést is segíti. Jó közérzetet teremt. Hitet ad, hogy van alternatíva az egyszerűségében. Ajánlani tudom a recovery+ Q10 fogyasztásra.

A magyarországi hivatalos képviselet honlapja.

Kapcsolat

A Recovery + az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük