Az aktív sport komoly kockázattal fenyeget. A szövetek, izom és csontrendszer nagy igénybevétel hatására fokozottan megterhelt a teljes emberi test. Komplett égési folyamatok sora duplán, triplán használódik el. A szervezet reakciója fájdalom, fáradság és nagyfokú savasodással egyenlít. Ásványi anyagokat használ fel a kompenzációra. Óriási molekulákat képez az az szabad gyököket. Tápanyag hiány merül fel akár az edzés alatt is, így a tartalékokat használja fel. Szív és érrendszer károsodása a túlzott igénybe vétel problémák okoz.

Aktív sport a Recovery plusszal

Vigyázzon az egészségére, védje szervezetét. Az aktív sport mellékhatása a testet fokozottan veszi igénybe és ezáltal károsítja. Izom fájdalom az ízületekkel, érhálózat nagy terhelése, savasodás és ásványok felhasználása. Az antioxidánsok pozitív hatása a sportolás teljesítményére:

  • Szív és érrendszer védelem,
  • jóval rövidebb regenerációs idő,
  • javuló teljesítmény növekedés.

Recovery plusz felhasználása az aktív sportban és a sok mozgást végzőknek.

A molekuláris hidrogén a létező legkisebb antioxidáns. Olyan parányi, hogy képes átjutni a gyomorfalon, az agy vér gátján is és rögtön hatni kezd a sejtekben. Azon rendkívüli tulajdonsággal rendelkezik más antioxidánsokkal szemben, hogy szelektíven hat. Kizárólag csak a káros szabad gyököket bomlasztja, semmisíti meg. Lúgosító hatással rendelkezik mindazon által. Egyetlen más antioxidáns sem képes úgy működni mint ahogy a Recovery plusz molekuláris hidrogént fejlesztő tabletta. Mindamellett a Recovery+ multivitaminokkal dúsított komplexum az elvesztett elemek pótlására.

Rendszeres sport? Bevizsgált, nem dopping

A Recovery plusz multivitamin tabletta Magyarországon bevizsgált étrend-kiegészítő. A Wessling Hungary Környezetvédelmi, Élelmiszer-biztonsági, Egészségvédelmi és Minőségügyi Szolgáltató Kft doppingmentes adatbázisában szerepel. (doppingmentes.hu) Jóváhagyást kapott, így semmilyen következménnyel, hátránnyal nem jár a fogyasztása. Fokozott, akár napi 20 darab tabletta használata után sem kell aggodalmaskodni. Vigyázzon az egészségére, védje szervezetét a Recovery plusz hidrogén multivitaminnal.

Növelje a teljesítményét.

Aktív sport nagy erőfeszítést igényel, mit mentálisan és testileg. Ki erre, ki arra esküszik, hogy mivel regenerálja magát edzés után és mivel fokozza a teljesítményét. Egy biztos, hogy ki kell egészíteni a napot étrend-kiegészítővel. Pontosan ezért egy jó multivitamin ami antioxidáns a hidrogén erejével és teljesítmény fokozó csak jó lehet.

Végül egy aktív sportoló véleménye:

Havi átlag 100 km-t futok és már az első hónap végén a Recovery Plusz hatására 3 percet javítottam 10 km-es távomon. Nagyon fontosnak tartom a regenerációt edzések és versenyek után és ebben is nagyon jól vizsgázott a Recovery Plusz. A hidrogén nagymértékben megszünteti a tejsav képződést és minimálisra csökkenti az izomlázat. A Recovery+ vitamin összetételének köszönhetően segít visszapótolni a szervezetbe az felhasznált ásványi anyagokat és vitaminokat. Bátran ajánlom minden sportolónak.
Z. Gábor Csehország