Az oxigén az élet alapja.

Az oxigén az élet alapja. – Élet-módi –

A belélegzett oxigén a véráram útján jut el a hajszálereken át- egészen a sejtekig. Minden sejtünk önálló, piciny kazánként működik, mely az elfogyasztott táplálék részecskéit égeti el és ebből termel energiát. A lényeg az égés, mivel az égéshez oxigén kell! Ha kielégítő az oxigén ellátás, tökéletes az égés, több energia szabadul fel. Mai rohanó tempójú világunkban nagyon fontos a szervezetünk támogatása, megsegítése, plusz oxigénnel való ellátása. Kiválóan alkalmas erre az OG-XIGÉN-es víz napi szintű rendszeres fogyasztása! Ha valakit megkérdeznek, hogy mi az élet két alapvető feltétele, gondolkodás nélkül vágja rá, hogy a víz és az oxigén. Szinte genetikus bennünk ez a tudás, hiszen levegő nélkül pár percig élhetünk, víz nélkül 2-5 napig.
Az oxigénes-es víz (oxigénnel dúsított, lúgosító, energetizáló ital) nagy segítséget nyújthat. Oxigéntartalma és 9.7-es pH-jú lúgossága révén szervezetünk önregenerációs folyamataiban!

A víz élet, erő, egészség, no meg az oxigén.

Tapasztalatok alapján az emberi szervezet sav-bázis egyensúlyára pozitív hatással van a pH9 fölötti lúgosítás. Az elsavasodott szervezet kalcium- karbonátot von ki a csontokból az érrendszerből, inakból és ízületekből. Ha ez a folyamat tartósan fennáll, már fizikai tünetek is jelentkezhetnek. Megbetegedések gyakrabban fordulnak elő elsavasodott, oxigénhiányos szövetekben. Mi azonban elfelejtettünk mély levegőket venni és vizet inni! Pedig ez a két dolog alapvető fontosságú jólétünk, egészségünk szempontjából.

Az ÉLET szóra helyezném a hangsúlyt.

Az, hogy mennyi vizet iszunk, és mekkora levegőt veszünk, csupán rajtunk múlik. Ha tudatosabbá tesszük e két tényezőt, változtathatunk az életünkön, javíthatunk annak minőségén. Dr. Ottó Wartburg kétszeres Nobel-díias orvos úgy nyilatkozott az oxigénről, mint „létfontosságú méregtelenítő”-ről és rámutatott, hogy az oxigén hiány, a degeneratív betegségek, valamint végső soron a sejt halálának valódi oka. 1924-ben a következő megállapítást tette: „Nincs rákos sejt, ha a sejtlégzés sértetlen!”

Oxigénes víz a változás katalizátora.

Az ülő életmód, a satnyuló izmok, a napi mozgás hiánya, az ellaposodó felületes légzés mind kevesebb oxigént juttatnak a sejtekbe, ezáltal a test elsavasodik. Hiába közömbösítjük a vérünkben lévő savat, ha az alap okot – a sejtszintű elsavasodást – nem szüntetjük meg. Ezt pedig csak oxigénnel lehet!  Az oxigénes víz nem csodaszer, de nagymértékben hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez, illetve a felborult egyensúly visszaállításához! Ezenkívül, fontos szerepe van a mozgásnak, az étkezési szokások megváltoztatásának… Forrás: Dr. Kovács Csaba Aneszteziológus Főorvos, természet gyógyász Egészség a sejtek világában könyve.

Prof. Dr. Pucsok József Sport egészségügyi Intézet, az orvostudományok kandidátusa:

„Sportolókon végzett mérésekkel megállapítottuk, hogy az oxigénnel dúsított ivóvíz növelte a vizsgáltak teljesítőképességét, csökkentette a terhelés maximumában mért pulzusszámot. A teljesítmény növekedés ellenére a vér tejsavszintje mérséklődött. Az oxigénnel dúsított ivóvíz fogyasztása után gyakorlatilag minden vizsgált sportolónál megfigyelhető volt a vérben az oxigén parciális nyomásának az emelkedése.”

Dr. Balla Ferenc a kémiai tudományok kandidátusa:

„A gyomor által vérbe juttatott molekuláris oxigén felszívódásának sebessége a légzéssel történő betáplálással szemben hozzávetőlegesen tízszeres. Az oxigénadósság megszüntetéséhez szükséges 96,98%-os telítettség helyreállítása intenzív légzés és 2,5 dl oxigén dús ital elfogyasztása esetén pár percnyi vérkeringés alatt megtörténik.”

Dr. Malomsoki Jenő a biológiai tudományok kandidátusa:oxigén

„A gyomor- és bél nyálkahártyán keresztül felszívódó oxigén a vérpályán eljutva a szövetekben illetve a májban fejti ki kedvező hatását. Az enzim aktivitások változásával az oxigén raktárak feltöltődésével, a tejsav eliminálódás gyorsulásával lehet számolni.”

Öntsünk tiszta vizet a pohárba, frissítsük és konkretizáljuk szervezetünket! Ne feledje a víz élet, erő, egészség! Fogyasszák Oxigénnel dúsított, lúgosító, energetizáló italunkat a recovery plusz tablettához.

Váljék egészségükre!

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.

Comments

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük