Dr József Erika

Dr József Erika a Recovery Plusz szakértő.

Dr József Erika orvos rendelkezésre áll Önnek. A kérdéseire elektronikus levélre (e-mail) heti rendszerességgel válaszol. Az oldal alján talál megfelelő lehetőséget erre. Ügyeljen a pontos kiköltésre.

Minden héten választ ad Önnek a Recovery Plusz kérdésekre.

Dr József Erika

Molekuláris hidrogén szakértő Dr József Erika

E-mail cím ahova írhat a doktornőnek:

 recosankft@gmail.com

A lenti űrlap forma is megfelelő a kérdései megírására. Bizalmasan kezelve továbbítom a doktornőnek.

Pályáját kórházban gyermekgyógyászaton és belgyógyászaton kezdte, jelenleg háziorvosként Pincehelyen praktizál. 10 évet dolgozott a világ vezető gyógyszeripari vállalatainál, ahol főként a szívérrendszerv betegségek kezelése terén szerzett nagy tapasztalatot. Erika doktornő már a 90-es évek elején elkezdte tanulmányozni és sikerrel alkalmazni praxisában a természetes gyógymódokat. 6 éve folyamatosan képzi magát a táplálkozástudomány, a mikro-tápanyagok, vitaminok, gyógynövényismeret területén.

Örömmel tanít

és elkötelezetten dolgozik azon, hogy az emberek megismerjék a helyes táplálkozás és az étrend-kiegészítők jelentőségét egészségük megőrzése szempontjából. Az emberek iránti szeretete, karizmatikus egyénisége mindenkit magával ragad. Erika doktornő a magyar szaktekintély, aki elérhető, hiteles és mivel ő is orvos, neki megvan a képzettsége és végzettsége ahhoz, hogy hidrogén szakértőként fel tudja mérni, menyire újszerű és mennyire hatékony a molekuláris hidrogén és mekkora áttörést jelent a gyógyításban.

Dr József Erika várja az ön jelentkezését is, hogy az adott problémára megoldást ajánljon. Nem kell mást tennie csak a lenti nyomtatványt kitölteni, vagy írjon a következő levelezési címre: recosankft@gmail.com

Kérdésem van.

Ezért örülök annyira, hogy rátaláltam a Recovery +-t, mert ez nem egy lélektelen multicég terméke, nem egy kizárólag profit és nyereségorientált vállalkozás készíti, hanem az emberek és végső soron a Föld lakóinak jó-létét szívén viselő közösség, ahol megtiszteltetés dolgozni.

Ez nem azt jelenti, hogy nem fontos számunkra a bevétel és a megélhetés, hiszen mi is pénzből élünk, hanem azt jelenti, hogy adunk arra, hogy milyen módon, milyen értékek mentén jutunk hozzá a mindennapi betevőhöz.

Jó egészséget.

Sándor István        recovery plusz ára

Facebook

Comments

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük