Emberek a molekuláris hidrogén mögött.

Emberek a molekuláris hidrogén mögött: Dr. Shigeo Ohta és Dr. József Erika

– hogyan kapcsolódom hozzájuk?

A molekuláris hidrogén terápia atyja  Dr. Shigeo Ohta, PhD. molekuláris hidrogén “Amikor felfedeztem az ideális antioxidánst, amelynek nincs káros hatása, hidrogént találtam. A 2005 januárjában végzett első kísérlet során elcsodálkoztam a hidrogén oxidatív stressz elleni óvó hatásain. 2007-ben sikerült a Nature Medicine első könyvének kiadása. Ezt az első könyvet meglepetéssel és kételyekkel fogadták el, de ez később megszűnt, ahogy folyamatosan publikáltam a kísérleteim eredményeit. Küldetésem, hogy nemcsak a hidrogén-orvostudományokat fejlesszem, hanem a hidrogén medicina úttörője is legyek és minél több rászorulónak tudjam megmutatni a nanohidrogén csodálatos hatásait.”

Forrás: http://www.molecularhydrogenfoundation.org/board/dr-shigeo-ohta/

A fenti linken a kutató hivatalos életrajza is olvasható. Ebből megtudhatjuk, hogy Dr. Shigeo Ohta valóban orvos, valóban kutató, aki tudományos nézőpontból és a tudomány eszközeivel közelíti meg a hidrogén gyógyászati célú felhasználását.

Nekem, mint a Recovery Plusz független forgalmazójának ez azért számít, mert mindig is nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy tudományosan vizsgált, hatékony és etikus táplálékkiegészítőket forgalmazzak, amelyek valóban hozzájárulnak vevőim életének pozitív változásaihoz.
Ezért meggyőződtem róla, hogy a kutató és az általa létrehozott Molekuláris Hidrogén Alapítvány érdemi tudományos munkát végez, amely kiállja a kritikus és szkeptikus vizsgálat próbáját is.

Dr. József Erika molekuláris hidrogén szakértő.

molekuláris hidrogén
Dr. József Erika

Európai Molekuláris Hidrogén Terápiás Intézet Tudományos Tanács tagja. Pályáját kórházban gyermekgyógyászaton és belgyógyászaton kezdte, jelenleg háziorvosként Pincehelyen praktizál. 10 évet dolgozott a világ vezető gyógyszeripari vállalatainál, ahol főként a szívérrendszerv betegségek kezelése terén szerzett nagy tapasztalatot. Már a 90-es évek elején elkezdte tanulmányozni és sikerrel alkalmazni praxisában a természetes gyógymódokat.
6 éve folyamatosan képzi magát a táplálkozástudomány, a mikro-tápanyagok, vitaminok, gyógynövényismeret területén. Örömmel tanít és elkötelezetten dolgozik azon, hogy az emberek megismerjék a helyes táplálkozás és az étrend-kiegészítők jelentőségét egészségük megőrzése szempontjából.

Holisztikus gyógyító szemlélete és az emberek iránti szeretete, karizmatikus egyénisége mindenkit magával ragad. Erika a magyar szaktekintély, aki elérhető, hiteles és mivel ő is orvos, neki megvan a képzettsége és végzettsége ahhoz, hogy hidrogén szakértőként fel tudja mérni, menyire újszerű és mennyire hatékony a molekuláris hidrogén és mekkora áttörést jelent a gyógyításban. Természetesen itthon Magyarországon.

E két ember és a mögöttük álló Alapítvány és más szervezetek adják a molekuláris hidrogén (nanohidrogén) életjobbító célú felhasználásának (szak)emberi hátterét. Én örömmel kapcsolódom hozzájuk, mert megbízom a szakértelmükben.

Azért ekkora érték számomra,

hogy kik állnak a nanohidrogén mögött, mert az élettapasztalatom azt mutatja, hogy nem mindegy, kihez csatlakozom! Ha ugyanazok az értékeink, mindannyian jobb világot szeretnénk önmagunk, gyermekeink, unokáink számára, akkor olyan emberekhez és olyan cégekhez érdemes csatlakozni, akik és amik osztoznak ebben a vágyunkban!

Ezért örülök annyira, hogy rátaláltam a Recovery +-t, mert ez nem egy lélektelen multicég terméke, nem egy kizárólag profit és nyereségorientált vállalkozás készíti, hanem az emberek és végső soron a Föld lakóinak jó-létét szívén viselő közösség, ahol megtiszteltetés dolgozni.

Ez nem azt jelenti, hogy nem fontos számunkra a bevétel és a megélhetés, hiszen mi is pénzből élünk, hanem azt jelenti, hogy adunk arra, hogy milyen módon, milyen értékek mentén jutunk hozzá a mindennapi betevőhöz.
Ha Te is hiszel ezekben az értékekben, Te is szeretnéd rokonaid, barátaid, ismerőseid és a későbbi vevőid, ügyfeleid életét javítani; hozzájárulni sikereikhez: csatlakozz hozzám független termékforgalmazóként!   http://recoveryplus.hu/viszont-elado/]

Felsorolásban még további szakemberek:

  • MUDr. Zornitza Petrova Markantová Csehország.

  • Tyler W. LeBaron  USA

  • D.h.c., Prof. Jan SLEZÁK  Szlovákia

  • MUDr. Ľudmila Kalafusová  Szlovákia

  • Ing. Tomáš Bervida  Csehország

Jó egészséget.

Sándor István

A Recovery + az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük