Gyakori kérdések

Vegye fel velem a kapcsolatot, itt talál lehetőséget a kérdés feltevésre:

Igen elküldheti a kérdését e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). Dr József Erika doktornő készséggel ad választ Önnek. Erika doktornő sok levelet kap, ezért a válaszáig türelmet kérek.

Ezen a linken tájékozódhat az árakról és a rendelési lehetőségekről: Recovery plusz rendelés és árak.

Igen van engedély. Megkapta a zöld pipát az OGYÉI-től. Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet bevizsgálta és engedélyezte a Recovery Plusz Q10 tablettát, így Ön biztonságosan fogyaszthatja.

Természetesen a táplálék kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Sajnos a nagyipari növénytermesztés és a termőtalaj pusztulása, valamint tápanyag tartalmának csökkenése miatt szinte elengedhetetlenné vált a tápanyagok és vitaminok utánpótlása. Erről egy szomorú cikket itt olvashat: https://www.agrarszektor.hu/novenytermesztes/elrettento-kutatasi-eredmenyek-60-evunk-van-hatra-a-termo-foldon.3382.html

A tudományos hátteret a Molekuláris Hidrogén Alapítvány [ http://www.molecularhydrogenfoundation.org/ ] biztosítja. A mögötte álló emberekkel: Dr. Shiga Ohta és Dr. József Erika.

Nem kívánt mellékhatásai a gyógyszereknek vannak. A Recovery + kizárólag olyan természetes, a szervezet számára szükséges anyagokat tartalmaz, valamint olyan segédanyagokat, amelyek a tabletta formában történő előállításhoz szükségesek.
Konkrétan egy tabletta ezt tartalmazza: A recovery plusz fogyasztása.

Úgy, hogy a Recovery Plusz nem minősül gyógyszernek, hanem táplálék kiegészítőnek. A gyógyszer egy hatósági szabályozói kategória, amelybe főleg a gyógyszergyárak termékeit sorolják be. Ezzel szemben a Recovery Plusz-t nem nevezhetjük gyógyszernek és nem tulajdoníthatunk neki gyógyító hatást. (Közvetlen gyógyító hatása valóban nincs is. Elősegíti azt, hogy a szervezet elindítsa a saját gyógyító folyamatait [Lásd még itt]

Azért értékesítjük kizárólag az interneten és független termékforgalmazók révén, mert így nem rakódnak rá a termék árára az értékesítés és reklám költségei, ezért Ön olcsóbban juthat hozzá.

Számos cikk http://www.molecularhydrogenfoundation.org/core-information/] igazolja hatékonyságát, és pozitív hatásainak feltárásával és alkalmazásával a Molekuláris Hidrogén Alapítvány foglalkozik. Ennek az alapítványnak a vezetőségi tagja az a Dr. Shiego Ohta, aki 2005-ben először ismerte fel a nanohidrogén jelentőségét. [Szakértők]
Azóta az alapítvány dinamikusan növekszik és mindent megtesz a nanohidrogén témájának minél kiterjedtebb és később hasznosíthatóbb kutatása érdekében.

Kérdések és válaszok. Míg a hidrogén, amely a periódusos rendszer első eleme (jele H, rendszáma: 1.) egy színtelen, szagtalan, íztelen és nem mérgező gáz, addig a nanohidrogén vagy molekuláris hidrogén egy molekula (vegyjele H2), amely jótékony hatással van az emberi szervezetre. Lásd még a válaszra.