Facebook

A hidrogén molekula adhat egészséges életet Önnek!

 

Olvassa el miért!

Miért leszünk idősebb korban betegesek?

  Erre a kérdésre az emberiség ősidők óta keresi a választ. Mára szerencsére a kutatások előrehaladott állapotban vannak és egyértelműen kimondták, hogy szinte nem létezik olyan betegség, ahol az úgynevezett szabad gyökök károsító hatását ne mutatták volna ki – azaz vagy túl sok a szabad gyök a szervezetben, vagy pedig testünk antioxidáns termelő rendszere károsodott.
   Egyszerűen ezt úgy kell elképzelni, hogy a testünkben vannak prooxidánsok és antioxidánsok, amelyek egyensúlyban vannak – normál esetben. Ha ezek egyensúlya eltolódik az előbbi javára, akkor kialakul a testünkben az úgynevezett oxidatív stressz – amely állapotban számos betegség előjöhet (szinte akármelyik, például: érrendszeri problémák, agyvérzés, cukorbetegség, érelmeszesedés, stb.)

 

Hogyan alakul ki ez az állapot a szervezetünkben?

   Emlékszik még a kémiaórán arra, hogyan épülnek fel a molekulák? Megpróbáljuk nagyon egyszerűen levezetni a lényeget – nem kémikusi szaknyelven!
Tehát: Ha a vizet vesszük alapul, akkor egy darab oxigén atomra két darab hidrogén csatlakozik. Ha ez a vízmolekula elveszti valamiért az egyik hidrogén atomot (gyakori eset az élővilágban), akkor ez az 1 darab oxigénből és 1 darab hidrogénből álló (nevezzük nevén: hidroxilgyök) elkezd keresni egy harmadik elemet, hogy teljessé válhasson. Olyan molekulákból próbál meg hidrogénhez jutni, amiből csak tud – az emberi szervezetben konkrétan az antioxidánsokból van lehetősége erre. De amikor elveszi a számára szükséges atomot az antioxidánstól, akkor az antioxidáns nem lesz képes ellátni a feladatát. Ha ez sok antioxidánssal történik meg és nem lesz utánpótlás, akkor több lesz a prooxidáns a szervezetünkben, felbomlik az egyensúly és jönnek a betegségek!

Ebben a helyzetben mire is van tehát szüksége a szervezetnek?

IGEN: Hidrogén molekula!

(Molekuláris hidrogén)

   Ha valami módon be tudunk juttatni molekuláris hidrogént (hidrogén molekula) a szervezetünkbe, akkor ezek a szabad gyökök ahelyett, hogy az antioxidánsokat támadnák, más forrásból megkaphatnák számukra szükséges hidrogén molekulát – és ezzel csökkenthető számos betegség a szervezetükben.Recovery plusz Q10Hogyan tud hidrogén molekula bevinni a szervezetébe hatékonyan?
Erre való a Recovery Plus Q10!

 

Mi az a Recovery Plus Q10?

 

Miért érdemes kipróbálnia ezt a különleges étrend kiegészítőt?

 • Ha Ön már szed multivitamint, akkor kellően egészségtudatos – hiszen a szervezetének ezekre a vitaminokra szüksége van, a hidrogénmolekula bevitelére azonban kevesen figyelnek – még oda.
 • Ha Önnek valóban fontos az egészsége, esetleg aktívan igénybe veszi szervezetét (sportol, nehéz fizikai munkát végez) – akkor különösen fontos a tápanyagbevitel.
 • Ha Ön már érzi a korral járó nehézségeket és szeretné megszüntetni, lelassítani az öregedéssel járó napi panaszok megjelenését – bár a Recovery Plusz NEM csodaszer, a hidrogén molekulák bevitelével a fentiekben bemutatottak szerint hatékonyan segíthet testének.

A Recovery Plusz Q10 szedésével Ön napi szinten támogatja szervezetét abban, hogy leküzdjön betegségeket, megelőzzön komoly problémákat. Azonban kérjük. inkább NE ezt a terméket válassza, ha Ön csodaszert vár, ami minden baját elmulasztja, netán örök életet biztosít.

 

Szeretne hosszan tartó egészséges életet?

Sokan vágynak arra, hogy fitten, alkotóereje teljében hosszú éveken keresztül éljenek – látják unokáikat, dédunokáikat, miközben aktívan és a lehető legegészségesebben élnek…

hidrogén molekula

Sajnos hosszú életet NEM tudunk Önnek garantálni!

De ha szeretné elérni, hogy élete során a lehető legjobban érezze magát, fittebb, energikusabb legyen, akkor érdemes megfontolnia a Recovery Plusz Q10 napi szintű hidrogén molekula használatát!

 

Ki garantálja, hogy ez a Recovery Plus tabletta működik?

Sándor István Recosan Kft. hidrogén molekula Sándor István vagyok, a Recovery Plus Q10 hazai forgalmazója. Küldetésem, hogy megértessem az emberekkel, hogyan is működnek ténylegesen az antioxidánsok és a szabad gyökök, hogy megmutassam nem csupán a rákos betegségekkel hozható ez összefüggésbe és megmutassam, hogy – kémiai szempontból – milyen egyszerű megoldással megelőzhető az ismert betegségen legnagyobb része.

 

Shiego OhtaA Recovery Plusz Q10 gyártását az amerikai Molekuláris Hidrogén Intézet felügyeli, vezető tudósuk. Dr. Shigeo Ohta, PHD, akinek kutatásai alapján készült ez a különleges étrendkiegészítő. Dr. Ohta rendszeresen előad egyetemeken, főiskolákon és rangos szakmai rendezvényeken a molekuláris hidrogén testünkre gyakorolt pozitív hatásairól.
A Molekuláris Hidrogén Intézet több mint 1000, kutatáson alapuló tudományos cikke igazolja, hogy a molekuláris hidrogén valódi terápia is lehet a jövőben a betegségek kezelésére. Egyelőre a megelőzéshez étrend-kiegészítőként engedélyezték, de több mint 170 különböző emberi és állatbetegség modellben, és lényegében minden emberi test szervezetében részese lesz a gyógyulásnak és a terápiának.

 

A Recovery Plus Q10  O.GY.É.I. engedélyszámmal rendelkező, on-line kereskedelmi forgalomban kapható étrendkiegészítő termék.

 

Akik már kipróbálták a Recovery Plus Q10-t és folyamatosan fogyasztják.

 

Egy aktív sportoló véleménye, aki neve elhallgatását kérte:

   A Recovery + sokkal több hatást ért el nálam, mint bármelyik gyógyszer, amit valaha szedtem!
Nagyon-nagyon fájt a derekam, voltam orvosnál, kiderült, hogy gerincmeszesedésem van. Fizioterápiás kezelésre is jártam. Egy darabig, pár hónapig jó volt, majd visszatértek a mindennapos fájdalmak. Karácsonyi ajándékként kaptam egy doboz Recovery +t, azóta napi 2×1 szedek belőle. A gyötrő fájdalmak szinte eltűntek, csak akkor jön elő, ha nagyon megterhelem magam, és akkor sem olyan kínzó.
Pánikbetegségem van 6 éve. Liftben, autóban, metróban, buszon, vonaton, autópályán, zárt terekben, tömegben, a lakásban (egyedül élek) és még sorolhatnám hol ér utol ez az érzés… Régen sok gyógyszert szedtem, de már 2013.10. hónaptól saját felelősségemre abbahagytam. Nem láttam értelmét a gyógyszerek beszedését, mert nem volt semmilyen pozitív hatással rám, egyik sem… A napi 2×1 Recovery + szedése ebben is segített nekem! Sokkal jobb a lakásban és az autóban (de hosszú utat még nem próbáltam), a kedvem, a közérzetem is jobb, sőt energikusabb is vagyok.

Amikor egy problémára egyértelmű megoldást adott:

   Napközben égett a szemem és sokat könnyezett, délutánra bedagadt, alig láttam rajta, jólesett becsukni. Reggelre összeragadt a szemhéjam és tovább dagadt. Első nap 3×1, majd második nap 3×2 Recovery Plusz Q10 tablettát szedtem. Az első 2 szem bevétele után 3 órával később sokat csökkent a duzzanat és a piros, lilás folt a szemzugban. Másnap reggelre tovább csökkent a duzzanat és gond nélkül ki tudtam nyitni a szemem. A hatodik nap visszaállt a szemem eredeti mérete és a bőröm színe is.

A Recovery Plusz Q10 egyéb jó hatásai.

 • Növeli a koncentráció képességét az összpontosítást.
 • Jó hatással van az ízületekre.
 • A közérzet érezhetően jobb lesz a fogyasztása lévén.
 • Kiváló lúgosító hatású.
 • Multivitaminnal dúsított.
 • Csökkenti a feszültséget.
 • Energiát ad a testnek.
 • Pihentetőbb alvást biztosít.
 • A bőrön érezhető, látható pozitív változás a szedése után.

hidrogén molekula

 

Jó egészséget.

 

A recovery+ az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék nem gyógyszer hanem természetes alapú táplálék-kiegészítő. Egészségügyi probléma esetén konzultáljon szakorvossal!
A termék önmagában nem alkalmas egyetlen betegség gyógyítására sem, nem alkalmas orvosi terápia helyett sem.
A termékekben található hatóanyagok azok, amelyek hozzájárulhatnak a szervezet állapotának javulások.
Ha valamilyen betegségben szenved és arra keres kiegészítő alternatív lehetőséget, egyeztessen orvosával.

 

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.