Tájékoztató

Kedves vásárlóink!
Gyártónk a megszokott termékeink gyártását megszüntette. Helyette augusztus 1-től azonos hatóanyagú, de erősebb dózisú termék kerül forgalmazásra 90-es kiszerelésben, új árazással.
Megértésüket és türelmüket kérjük. Kérjük látogasson vissza honlapunkra augusztus 1. után.

Hidrogén medicina

A hidrogén medicina kialakulásának vagyunk szemtanúi. Különösen fontos szerepet játszik a hidrogén medicina a sav-bázis reakcióban és a molekulák közötti proton átadásban.

Tovább...

Miért vagyunk betegek?

A miért vagyunk betegek kérdés már nagyon régóta foglalkoztatja az emberiséget. A legutóbi tudományos kutatások, többek között az oxidatív stresszt teszik felelőssé a "miért vagyunk betegek" kérdésre. Az oxidatív stressz fő forrása az oxigén szabad gyök, amely részét képezi a szervezetünkben lévő szerves vegyületeknek. A hatékony, mellékhatások nélküli antioxidánsok fejlesztésénél, csak csekély eredményeket értek el.

Tovább...

Aktív sport a recovery plusszal

Az aktív sport komoly kockázattal fenyeget. A szövetek, izom és csontrendszer nagy igénybevétel hatására fokozottan megterhelt a teljes emberi test. Komplett égési folyamatok sora duplán, triplán használódik el.

Tovább...

Mi a Molekuláris Hidrogen? egy fontos molekula, ami képes arra, hogy drámai változást hozzon létre az egészségben. Az előnyei mindenkire vonatkoznak, mert az antioxidáns védelmi rendszeredre van hatással, ami az egészséges élet döntő tényezője.

  • Csökkentheti, az ízületek fájdalmát Növelheti az ízületek rugalmasságát
  • Növelheti az energiaszintet
  • Gátolhatja az öregedést
  • Védheti a keringési rendszert
  • Védheti az idegrendszert
  • Védheti az emésztőrendszert
  • Fiatalosabbá teheti a bőrt
  • Növelheti az állóképességet
  • Csökkentheti, a tejsav szintet
  • Növelheti a sport teljesítményt

Megnövelt sejthidratálás:

A molekuláris hidrogén kimutatottan növelheti a sejtek nedvességtartalmát, növelve így a sejten kívüli nedvesség sejtekbe való eljutását. A Molekuláris Hidrogén - H2 a létező legkisebb antioxidáns

Adagolás

Individuális, a kialakult tünettől függ. A Molekuláris Hidrogén, nem gyógyszer, nincsenek mellékhatásai. Napi 1- 2 vagy 3 tabletta. 2-5 dl vízzel, teával, gyümölcslével, vagy bármilyen folyadékkal bevehető. Komolyabb probléma esetén az adagolás növelhető akár 10-12 szem /nap.

Tapasztalat

Fáradság esetén, egy tablettát törjön össze, adjon hozzá csipetnyi citromsavat és keverje el vízben, majd igya meg. A citromsav elősegíti a gyors reakciót, így a felszívódás azonnal megkezdődik. Egy negyed óra múlva már érezheti a hatást. Így járjon el fej, fogfájás vagy egyéb nem krónikus fájdalom esetén is. Ha sebet kezel, akkor a hidrogénes vízzel permetezze be a sebet, ( akár nyílt sebet is ) és ismételje meg többször a nap folyamán

Mert a Molekuláris Hidrogén - H2

a létező legkisebb antioxidáns

Méret

A C - vitamin vagy az E - vitamin óriási méret a Hidrogénhoz viszonyítva. Ezeknek a vitaminoknak hosszú utat kell megtenniük az emésztőrendszeren, belekben, vérben majd belépve a sejtekben tudják eltávolítani a szabad gyököket.

Nem beszélve arról, hogy a Hidrogén gáznemű, így gyakorlatilag keresztül lebeg a sejteken, amit gyors diffúziónak nevezünk. Így látja el antioxidáns funkcióját. Kis méretének köszönhetően igen könnyedén áthatol a vér-agy gáton, míg más antioxidánsoknak ez igencsak nehéz feladat, vagy egyáltalán nem tudnak áthatolni rajta.

Szelektivitás

A Molekuláris Hidrogén - H2 a létező legkisebb antioxidáns

A Molekuláris Hydrogén szelektíven hat és csak a hidroxil gyököket célozza meg. Ez kulcsfontosságú előny, mert csak a káros szabad gyököket semmisíti meg.

Óriási előny, hogy nincs közvetlen hatása a hasznos szabad gyökökre. Amikor egy antioxidáns nem szelektív, akkor megzavarhatják a sejten belüli szabad gyököt és antioxidánsok egyensúlyát, ami negatívan hathat a szervezetre.

Zéro toxicitás

Mivel a Hidrogén minden egyes molekulája két hidroxil gyököt tud vízzé alakítani, ezzel hidratálja a sejteket. Ezért nulla a toxicitása még nagyobb koncentráció esetén is. A többlet Hidrogén egyszerűen távozik a testből.

Szinergia

A Hidrogén segít erősíteni az antioxidáns enzimeket. Ezek az antioxidánsok együtt azon dolgoznak, hogy ne maradjon szabadgyök többlet, ami a sejt belsejében oxidatív stresszt okozna.

 

A Molekuláris Hidrogén - H2 a létező legkisebb antioxidáns

A Real H2 molekuláris hidrogén tabletta nem gyógyszer, nem gyógyít, hanem egy táplálék-kiegészítő, ami semmiképpen nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott táplálkozást. A tabletta önmagában nem alkalmas egyetlen betegség gyógyítására sem. Nem alkalmas orvosi terápia helyett sem.