A hírlevél feliratkozás célja.

A hírlevél feliratkozás gyors információ hírekről, akciókról és egyébről. Ha feliratkozik kap egy ingyenes előadást írottan és narrátor hangon felolvasva. Dr. Joel Wallach tényfeltáró előadása.

Rövid részlet ebből:

Ez az üzenet meg fogja változtatni az életét.
Feltéve persze, hogy nem engedi, hogy a következő percekben bármilyen zavaró tényező csökkentse a koncentrációját, vagyis eltérítse a figyelmét, és feltéve továbbá azt is, hogy engedi az eddigi, egészséggel, táplálkozással és élettel szembeni elvárásait átalakítani és újraprogramozni. Ebben az esetben megígérhetem Önnek, hogy az élete teljesen megváltozhat és meg is fog változni!

Nos, mivel én nemcsak embereket, hanem állatokat is gyógyítok, teljesen más szemlélettel rendelkezem az egészség fogalmáról.

Mielőtt orvos lettem, egy időben részt vettem Marlin Perkins egyik nagy kutatási projektjében. Munkám mindössze abból állt, hogy nagy amerikai állatkertekben természetes módon elpusztult állatokat boncoljak fel. Ezekben a városokban környezetszennyezési problémák adódtak, akkor biztos lehetett találni legalább egyet az állatkertben fellelhető állatok között, amelyik a szennyezésre érzékenyen reagált.

Az évek során több, mint 454 különböző állatfajon 17 500 boncolást végeztem el, ezenkívül összehasonlításképp 3000 emberen is végeztem boncolást. A tanulság számomra alapvetően újszerű és egyben előremutató is volt: minden természetes halállal meghalt állatnál és embernél jelentős tápanyaghiány-jelenség volt megfigyelhető. Ez azt jelenti, hogy valamennyi felboncolt testben kimutatható volt valamely tápanyag halálos mértékű hiánya.

Kérem iratkozzon fel és a teljes anyagot elolvashatja, vagy narrátor hangon lejátszhatja.

Tényfeltárási előadás ami meg fogja változtatni az életét.

Iratkozzon fel, hogy elolvashassa az igazságot.

Keresztnév*
Email*


hírlevél feliratkozás recoveryplus.hu
Ki ne szeretne felvilágosodni?

Vissza a főoldalra.

További honlapjaim:

Blog és gondolatot.

Coral Club

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.