A teljes élet fő összetevője az egészség. Közhely, de igaz: ha egészségünk van, akkor mindenünk van. Bár anyagi és kapcsolati problémákkal küzdve ez nem tűnik így, de a valóság az: amíg egészségesek vagyunk, addig van remény a pozitív változásra. Ahogy közismert, a táplálkozás az egyik legfontosabb tényező, amellyel egészségünket fenntarthatjuk illetve a kialakult hiányállapotok megszüntetésével a már kialakult problémákat visszafordíthatjuk.

 A Recovery Plusz Q10 itt lép be.

Szent-Györgyi Albert , Nobel-díjas professzor megmondta: „A hidrogén az élet üzemanyaga”. Ez lenne a hosszú élet titka? Hatékonyabb és hatásosabb, ha mindezt a hidrogén segítségével támogatjuk. A molekuláris hidrogén tabletta a bevitt vizet bontja fel hidrogénre és oxigénre. Így rögtön a gyomorból a véráramba kerül és a vörös vértesteket, melyek össze vannak tapadva, szétválasztja egymástól. Könnyebben elérik legtávolabbi sejtjeinket is, oxigénnel és tápanyaggal. Visszafelé pedig a salakanyagot szállítja a veséhez és a májhoz.
Így, hogy a szervezetünk táplálása egyre megfelelőbbé válik, megindulhatnak testünk önműködő - önjavító folyamatai, amelyek úgy, ahogy vannak, tökéletesek. Csak fontos lenne az, hogy ne akadályozzuk a működésüket önmagunk számára káros életmóddal, táplálkozással, mértéktelen gyógyszerfogyasztássál.

Ha az akadályokat megszüntetjük

és a nanohidrogén segítségével megtámogatjuk ezeket a gyógyító folyamatokat, akkor egy komoly pozitív átalakulásnak lehetünk haszonélvezői. Ezért is ajánlott a Recovery Plusz Q10 folyamatos, táplálékkiegészítőként történő fogyasztása.
Működése a következő módon történik: a tabletta bevétele után az emésztőrendszerben nanohidrogén szabadul fel (azért nanohidrogén a neve, mert a molekula mérete lényegesen kisebb, mint a hidrogénatomé, ez is magyarázza a pozitív élettani hatásait). Kis mérete miatt a keringési- és a nyirokrendszer a szervezetben mindenhová elszállítja, így ki tudja fejteni pozitív hatását, ami egy különösen erőteljes antioxidáns hatás. Ez azért fontos, mert az oxidációs hatás azt jelenti, amikor szervezetünk lebontja, tehát öregbíti önmagát. Az antioxidáns hatás elősegítésével ezt az öregedési, lebontási folyamatot lassítjuk le, vagy akár állíthatjuk meg.
Működésének másik hatása az úgynevezett szabad gyökök számának csökkentése. Ezek a szabad gyökök olyan, nagy reakcióképességű molekulák, amelyek számának növekedése a szervezet működésére káros hatást gyakorol. Ezért létfontosságú, hogy semlegesítsük vagy megszüntessük azokat.

Ezért számolnak be arról a Recovery Plusz Q10 fogyasztói, hogy energikusabbak, fittebbek lettek. Életenergiájuk szintje megemelkedik. Megjegyzem, ez nem valódi emelkedést jelent, hanem azért érzékelik úgy, mert a szervezetükben lévő szabad gyökök romboló hatását leállítják és emiatt a már meglévő energiájukat nem csökkenti ez a káros hatás.
Természetesen van lehetőség az energiaszint növelésére is, de ahhoz már nemcsak a Recovery Plusz Q10 fogyasztása szükséges, hanem ennél több életmódbeli változás, mint például a dohányzás elhagyása, rendszeres és kielégítő mennyiségű alvás, zöldség- és gyümölcs alapú táplálkozás és a stressz csökkentése.

A recovery plusz Q10 valódi megoldás

Mivel ezek nem mindenki számára elérhetőek, ezért javasoljuk a táplálék kiegészítő fogyasztását, mert egyszerű megoldást nyújt az életenergiákkal kapcsolatos problémákra is (Recovery Plus) és könnyen hozzáférhető. Nem szükséges olyan életmódbeli változásokat megtenni, amelyek csak nagyon nehezen megoldhatóak. 45-50 éves kor felett különösen ajánlott a táplálék kiegészítők használata: ahogy kopik, öregszik a szervezet, már a mindennapi élet is egyre nagyobb igénybevételnek teszi ki és ennek hatását hatékonyan lehet ellensúlyozni.

Ennek következménye az örömmel és energiával teli, teljes élet, amely mára már Önnek is elérhetővé vált!

Jó egészséget.