Hydrogen a megoldás.

A hydrogen lenne egy jó a megoldás? Miért éppen?

Hydrogen az orvostudomány és a gyógyszeripar egyik leginkább kutatott anyaga napjainkban. Azért mert számos pozitív hatással rendelkezik, amelynek hasznosítása az egész emberiség, mindannyiunk érdeke. Míg a hydrogen, amely a periódusos rendszer első eleme (jele H, rendszáma: 1.) egy színtelen, szagtalan, íztelen és nem mérgező gáz. Addig a nanohidrogén vagy molekuláris hidrogén egy molekula, amely jótékony hatással van az emberi szervezetre. Ahogy Szentgyörgyi Albert, a mindannyiunk által ismert és tisztelt magyar Nobel díjas tudós is mondta: “A hidrogén az élet üzemanyaga”. Ez pontosabban azt jelenti, hogy

A molekuláris hydrogen a leghatékonyabb antioxidáns,

amely  kis mérete miatt – könnyen áthatol a sejtfalon, a vér- és nyirokrendszer könnyen elszállítja bárhová a testben – ezért mindenhol képes kifejteni jótékony hatását. Ez a jótékony hatás egy erőteljes antioxidációs hatás, amely semlegesíti a szabad gyököket és ezért öregedésgátló hatása bír. Emellett a molekuláris hidrogén azzal, hogy csökkenti a szervezet korunkra jellemző kiszáradását, sejtszinten hígítja a vért. Ez azt jelenti, hogy az összetapadt és folyadékhiányos vörösvérsejteket feltölti, emiatt azokban nő a membránfeszültség és szétválnak. Ezzel nő a vér oxigénszállító képessége és az életet adó oxigén a szervezet minden pontjába a megfelelő mennyiségben eljut. Ezért javulhat a keringés, javulhat a belső szervek működése. Ez vonatkozik az agyra is természetesen. Így nem meglepő, ha emiatt tisztább a gondolkodás, javul a koncentrációs képesség és csökken a krónikus fáradtság. Fontos tudnunk:

A molekuláris hydrogen nem gyógyszer.

A gyógyszer egy hatósági-szabályozási kategória, amelynek csak bizonyos, főleg a gyógyszeripar által gyártott készítmények felelnek meg. Ezért hivatalosan nem tulajdoníthatunk neki gyógyító hatást és valójában közvetlen gyógyító hatása nincs is. Mert maga a nano hydrogen nem gyógyít, hanem lehetővé teszi szervezetünk számára, hogy aktiválja, beindítsa és erősítse ősi öngyógyító folyamatait és rendszereit, amelyek benne, bennünk vannak. Ez az oka annak, hogy a molekuláris hidrogén alkalmazása esetén felgyorsulhat a sebgyógyulás, csökkenthetnek a krónikus és ízületi fájdalmak és a fekélyekre is jó hatása lehet. hydrogen Általános tisztító és méregtelenítő hatása miatt a sportolóknak is rendkívül hatásos: semlegesíti az izmokban a tejsavat, ami az izomláz kiváltó anyaga. Illetve, ahogy az előző írásomban is írtam (Recovery Plusz hogyan teljesít.), növeli a belső energiát azzal, hogy megszünteti a belső energiaszintet csökkentő folyamatokat a szervezetünkben, amit úgy érzékelünk, hogy több energiánk van. Számos cikk [http://www.molecularhydrogenfoundation.org/core-information/] igazolja hatékonyságát, és pozitív hatásainak feltárásával és alkalmazásával a Molekuláris Hidrogén Alapítvány foglalkozik. Ennek az alapítványnak a vezetőségi tagja az a Dr. Shiego Ohta, aki 2005-ben először ismerte fel a nano hydrogen jelentőségét. [ http://www.molecularhydrogenfoundation.org/advisory-panel/] Azóta az alapítvány dinamikusan növekszik és mindent megtesz a nanohidrogén témájának minél kiterjedtebb és később hasznosíthatóbb kutatása érdekében.

Összefoglalva:

nem gyógyszer, de alkalmazása esetén mégis jótékony, ámbár közvetett hatással van a szervezetre. Kutatása még gyerekcipőben jár, de komoly kutatóintézetek foglalkoznak vele, egyikükről a fenti linkeken olvashat. Fogyasztásának hatása lehet az energiaszint növekedése,a krónikus fáradtság csökkenése vagy megszűnése, tisztább gondolkodás, a koncentrációs képesség erősödése és a szervezet általános állapotának javulása. Jelenleg a Recovery Plus multivitamin nevű táplálék kiegészítő készítmény formájában érhető el hazánkban. A készítmény csak ellenőrzött, engedélyezett és bevizsgált anyagokat tartalmaz, az itt [Szükségem van a Recovery plus-ra?] elérhető leírásban pontosan tájékozódhat összetételéről.

Próbálja ki és élvezze a hydrogen által nyújtott áldásos hatásokat!

Recovery+ ára.

Jó egészséget.

Sándor István

A recovery+ az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük