A hidrogén az az elem amely képes lekötni a testünkben szabadon meglévő, kószáló óriási molekulákat. A szabad gyökök és főleg azok felületén megtapadó hidrogén molekula szabdalni tudja ezeket a nem kívánatos elemeket. Kiegészülve más hatásos elemekkel, felveszi és kiüríti akár a nehézfémeket is a vérből.

Másodsorban nem szabad elfelejteni a lúgosítást, amely elindulhat a szervezetben a hidrogén medicina segítségével. Étkezésünk az emésztéssel folytatódik ami rengeteg savat képez. Úgy mint húgysav, foszforsav, szénsav, ecetsav, salétromsav, csersav és kénsav. A test a saját védelme érdekében ásványokat von el mindenfelől, hogy kompenzálni tudja a savtermelést. Az elszállított salakanyagokat nem tudja kiüríteni és azt lerakja mindenhol. Így leterheli az ízületeket, a sejtközi állományt és az ereket falát is.

A belélegzett oxigén a véráram útján jut el a hajszálereken át- egészen a sejtekig. Minden sejtünk önálló, piciny kazánként működik, mely az elfogyasztott táplálék részecskéit égeti el és ebből termel energiát. A lényeg az égés, mivel az égéshez oxigén kell! Ha kielégítő az oxigén ellátás, tökéletes az égés, több energia szabadul fel. Mai rohanó tempójú világunkban nagyon fontos a szervezetünk támogatása, megsegítése, plusz oxigénnel való ellátása. Kiválóan alkalmas erre az OG-XIGÉN-es víz napi szintű rendszeres fogyasztása! Ha valakit megkérdeznek, hogy mi az élet két alapvető feltétele, gondolkodás nélkül vágja rá, hogy a víz és az oxigén. Szinte genetikus bennünk ez a tudás, hiszen levegő nélkül pár percig élhetünk, víz nélkül 2-5 napig.
Az oxigénes-es víz (oxigénnel dúsított, lúgosító, energetizáló ital) nagy segítséget nyújthat. Oxigéntartalma és 9.7-es pH-jú lúgossága révén szervezetünk önregenerációs folyamataiban!

A teljes élet fő összetevője az egészség. Közhely, de igaz: ha egészségünk van, akkor mindenünk van. Bár anyagi és kapcsolati problémákkal küzdve ez nem tűnik így, de a valóság az: amíg egészségesek vagyunk, addig van remény a pozitív változásra. Ahogy közismert, a táplálkozás az egyik legfontosabb tényező, amellyel egészségünket fenntarthatjuk illetve a kialakult hiányállapotok megszüntetésével a már kialakult problémákat visszafordíthatjuk.

 A Recovery Plusz Q10 itt lép be.

A molekuláris hidrogén terápia atyja  Dr. Shigeo Ohta, PhD.  

„Amikor felfedeztem az ideális antioxidánst, amelynek nincs káros hatása, hidrogént találtam. A 2005 januárjában végzett első kísérlet során elcsodálkoztam a hidrogén oxidatív stressz elleni óvó hatásain. 2007-ben sikerült a Nature Medicine első könyvének kiadása. Ezt az első könyvet meglepetéssel és kételyekkel fogadták el, de ez később megszűnt, ahogy folyamatosan publikáltam a kísérleteim eredményeit. Küldetésem, hogy nemcsak a hidrogén-orvostudományokat fejlesszem, hanem a hidrogén medicina úttörője is legyek és minél több rászorulónak tudjam megmutatni a nanohidrogén csodálatos hatásait."

Recovery Plus az az megújulás pluszban. Modern életünk egyik, kevesek által ismert jellemzője a túltápláltság álarcába bújt civilizációs alultápláltság. Ez azt jelenti, hogy látszólag minden szükséges táplálék és élelmiszer könnyen beszerezhető, a hipermarketek polcai roskadoznak az áruktól - de mégis, a legtöbb ember alultáplált.

Hogyan lehetséges ez?