Kérdések és válaszok.

Kérdések és válaszok a Recovery Pluszról.

1. Miben különbözik a hidrogén és a nanohidrogén?

Kérdések és válaszok. Míg a hidrogén, amely a periódusos rendszer első eleme (jele H, rendszáma: 1.) egy színtelen, szagtalan, íztelen és nem mérgező gáz, addig a nanohidrogén vagy molekuláris hidrogén egy molekula (vegyjele H2), amely jótékony hatással van az emberi szervezetre. Lásd még a válaszra.

2. Ez biztosan valami áltudományos dolog, ugye?

Számos cikk http://www.molecularhydrogenfoundation.org/core-information/] igazolja hatékonyságát, és pozitív hatásainak feltárásával és alkalmazásával a Molekuláris Hidrogén Alapítvány foglalkozik. Ennek az alapítványnak a vezetőségi tagja az a Dr. Shiego Ohta, aki 2005-ben először ismerte fel a nanohidrogén jelentőségét. [Szakértők]
Azóta az alapítvány dinamikusan növekszik és mindent megtesz a nanohidrogén témájának minél kiterjedtebb és később hasznosíthatóbb kutatása érdekében.

kérdések és válaszok

3. Ha ez ilyen jó, miért nem lehet gyógyszertárban kapni?

Azért értékesítjük kizárólag az interneten és független termékforgalmazók révén, mert így nem rakódnak rá a termék árára az értékesítés és reklám költségei, ezért Ön olcsóbban juthat hozzá.

4. Úgy tudom, hogy nem is szabad gyógyszert árulni az interneten. Akkor ez itt még is hogyan?

Úgy, hogy a Recovery Plusz nem minősül gyógyszernek, hanem táplálék kiegészítőnek. A gyógyszer egy hatósági szabályozói kategória, amelybe főleg a gyógyszergyárak termékeit sorolják be. Ezzel szemben a Recovery Plusz-t nem nevezhetjük gyógyszernek és nem tulajdoníthatunk neki gyógyító hatást. (Közvetlen gyógyító hatása valóban nincs is. Elősegíti azt, hogy a szervezet elindítsa a saját gyógyító folyamatait [Lásd még itt]

5. Mik az összetevői és ezeknek? Vannak-e mellékhatásaik?

Nem kívánt mellékhatásai a gyógyszereknek vannak. A Recovery + kizárólag olyan természetes, a szervezet számára szükséges anyagokat tartalmaz, valamint olyan segédanyagokat, amelyek a tabletta formában történő előállításhoz szükségesek.
Konkrétan egy tabletta ezt tartalmazza: A recovery plusz fogyasztása.

6. Kérdések és válaszok. Milyen emberek és/vagy intézmények állnak mögötte?

A tudományos hátteret a Molekuláris Hidrogén Alapítvány [ http://www.molecularhydrogenfoundation.org/ ] biztosítja. A mögötte álló emberekkel, Dr. Shiga Ohtá-val és Dr. József Erikával kapcsolatban olvassa el a róluk szóló cikket! [specialisták] Én pedig Sándor István független termékforgalmazó vagyok. [ http://recoveryplus.hu/kapcsolat/ ]

7. Miért van szükségem egyáltalán táplálék kiegészítőre? Én változatosan táplálkozom!

Természetesen a táplálék kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Sajnos a nagyipari növénytermesztés és a termőtalaj pusztulása, valamint tápanyag tartalmának csökkenése miatt szinte elengedhetetlenné vált a tápanyagok és vitaminok utánpótlása. Erről egy szomorú cikket itt olvashat: https://www.agrarszektor.hu/novenytermesztes/elrettento-kutatasi-eredmenyek-60-evunk-van-hatra-a-termo-foldon.3382.html

8. Van engedély a forgalomba hozatalhoz?

Igen van engedély. Megkapta a zöld pipát az OGYÉI-től. Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet bevizsgálta és engedélyezte a Recovery Plusz Q10 tablettát, így Ön biztonságosan fogyaszthatja.

9. Mennyibe kerül? Hogyan lehet hozzájutni?

Ezen a linken tájékozódhat az árakról és a rendelési lehetőségekről: Recovery plusz rendelés és árak.

10. Szeretnék viszonteladó lenni! Hogyan tehetem meg?

Itt kap erről bővebb információt: http://recoveryplus.hu/viszont-elado/

11. Mik a cégadatok, hol vannak?

Itt találhatóak: http://recoveryplus.hu/kapcsolat/

12. Orvosi kérdésem van, azt is megírhatom?

Igen elküldheti a kérdését e-mailben. Dr József Erika doktornő készséggel ad választ Önnek. Erika doktornő sok levelet kap, ezért a válaszáig türelmet kérek.

13. Egyéb kérdésem van, amire nem találtam választ:

Vegye fel velem a kapcsolatot, itt talál lehetőséget a kérdés feltevésre:

Kérdésem van.

Kérdések és válaszok.

Recovery + Q10 megrendelő formula.

A recovery+ az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük