Köszönjük a recovery plusz megrendelését.

Tisztelt megrendelő!

Amint tudok visszajelzek Önnek, hogy elfogadtam és egyben köszönöm a Recovery plusz rendelését, rögtön értesítjük a  csomag várható érkezéséről is.

Minden esetben a megadott névre és címre állítunk ki számlát. Ha más számlázási nevet és címet szeretne, akkor most írjon a recosankft@gmail.com címre, hogy így állítsam ki.

  1. Utánvétel esetén semmit sem kell tenni, csak számítson a plusz postaköltségre, ha 1 darabot rendelt 900Ft.
  2. Amennyiben utalással rendelte meg az 1 darad Recovery+-t, abban az esetben is a postaköltséget 900 Forintot a rendelési összeg felett. Az utalást a következő számlára kérem: Név:  Recosan Kft.    Pannon Takarék Bank.   Számlaszám:  63200133-11101026-00000000   Mellékletbe írja a saját nevét.  Az összeg beérkezést követően jelentkezünk és várható csomag érkezését is jelezzük Önnek.
  3. Ha személyes átvételt választotta akkor akár most (8-21 óra között) is felhívhat. Vagy e-mail-ben érintkezésbe lépünk Önnel és közösen találunk időpontot az átadásra Tatabányán.

  Természetesen, ha egynél több darabot rendelt abban az esetben NINCS postaköltség.

Remélhetőleg elégedett lesz a vásárolt készítménnyel és megtisztel majd a legközelebbi igényével is. Kérem ha lehetősége van akkor írjon naplót és jegyezze le a következőket: mikor kezdte el, adagolás és milyen változásokat tapasztal. Megköszönjük, ha elmondja ismerőseinek ezt a lehetőséget amit Ön is megszerzett.

Kérem akkor is írjon nekem levelet, ha nem szeretne tőlem hírleveleket kapni.

Ne feledje,

Ön nem gyógyírt kap nem valami féle megváltást, hanem lehetőséget a változásra. A recovery+ az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Előfordulhat, hogy Ön eláll a rendelésétől, vagy meggondolta magát és nem kívánja fogyasztani a Recovery+ multivitamin tablettát. Kérem feltétlen jelezze 14 napon belül telefonon a következő számon: +3630 8922 938, vagy írjon emailt: recosankft@gmail.com.  Kérem küldje vissza számunkra a terméket és mi teljes mértékben kártalanítsuk Önt. Ne bontsa fel a készítményt, ne tegyen benne kárt és akkor vissza tudjuk fizetni a teljes (termék és postadíj) költségét.

 

Köszönjük recovery plusz rendelését még egyszer.

A recovery plusz ajánlott fogyasztása és az összetevők a következő oldalon olvasható:  

A recovery plusz fogyasztása.

köszönjük a recovery plusz

A nagyobb csomagokat viszont értékesítőknek ajánljuk, egyénileg tudjuk ez megbeszélni. Kapcsolat

 

A hírlevél feliratkozás gyors információ hírekről, akciókról és egyébről. Ha feliratkozik kap egy ingyenes előadást írottan és narrátor hangon felolvasva. Dr. Joel Wallach tényfeltáró előadása.

Rövid részlet ebből:

Ez az üzenet meg fogja változtatni az életét.
Feltéve persze, hogy nem engedi, hogy a következő percekben bármilyen zavaró tényező csökkentse a koncentrációját, vagyis eltérítse a figyelmét, és feltéve továbbá azt is, hogy engedi az eddigi, egészséggel, táplálkozással és élettel szembeni elvárásait átalakítani és újraprogramozni. Ebben az esetben megígérhetem Önnek, hogy az élete teljesen megváltozhat és meg is fog változni!

Nos, mivel én nemcsak embereket, hanem állatokat is gyógyítok, teljesen más szemlélettel rendelkezem az egészség fogalmáról.

Feliratkozás hírlevélre.
Dr. Joel Wallach Nobel-díjra terjesztett kutatóorvos, patológus, humánetológus és állatorvos, modern-kori tényfeltáró előadás.

 

Köszönjük a recovery plusz megrendelését.

 

Facebook

 

A recovery+az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.