A Molekuláris hidrogén adhat egészséges életet Önnek!

Olvassa el miért!

Miért leszünk idősebb korban betegesek?

     A molekuláris hidrogén kérdésre az emberiség ősidők óta keresi a választ. Mára szerencsére a kutatások előrehaladott állapotban vannak és egyértelműen kimondták, hogy szinte nem létezik olyan betegség, ahol az úgynevezett szabad gyökök károsító hatását ne mutatták volna ki – azaz vagy túl sok a szabad gyök a szervezetben, vagy pedig testünk antioxidáns termelő rendszere károsodott.
   Egyszerűen ezt úgy kell elképzelni, hogy a testünkben vannak prooxidánsok és antioxidánsok, amelyek egyensúlyban vannak – normál esetben. Ha ezek egyensúlya eltolódik az előbbi javára, akkor kialakul a testünkben az úgynevezett oxidatív stressz – amely állapotban számos betegség előjöhet (szinte akármelyik, például: érrendszeri problémák, agyvérzés, cukorbetegség, érelmeszesedés, stb.)

Hogyan alakul ki ez az állapot a szervezetünkben?

   Emlékszik még a kémiaórán arra, hogyan épülnek fel a molekulák? Megpróbáljuk nagyon egyszerűen levezetni a lényeget – nem kémikusi szaknyelven!
Tehát: Ha a vizet vesszük alapul, akkor egy darab oxigén atomra két darab hidrogén csatlakozik. Ha ez a vízmolekula elveszti valamiért az egyik hidrogén atomot (gyakori eset az élővilágban), akkor ez az 1 darab oxigénből és 1 darab hidrogénből álló (nevezzük nevén: hidroxil gyök) elkezd keresni egy harmadik elemet, hogy teljessé válhasson. Olyan molekulákból próbál meg hidrogénhez jutni, amiből csak tud – az emberi szervezetben konkrétan az antioxidánsokból van lehetősége erre. De amikor elveszi a számára szükséges atomot az antioxidánstól, akkor az antioxidáns nem lesz képes ellátni a feladatát. Ha ez sok antioxidánssal történik meg és nem lesz utánpótlás, akkor több lesz a prooxidáns a szervezetünkben, felbomlik az egyensúly és jönnek a betegségek!

Ebben a helyzetben mire is van tehát szüksége a szervezetnek?

Molekuláris hidrogén. IGEN: Hidrogén molekulára.

   Valamilyen módon be tudunk juttatni molekuláris hidrogént a szervezetünkbe, akkor ezek a szabad gyökök ahelyett, hogy az antioxidánsokat támadnák, más forrásból megkaphatnák számukra szükséges molekulát – és ezzel csökkenthető számos betegség a szervezetükben.

Molekuláris hidrogént hogyan tud bevinni a szervezetébe hatékonyan?

Erre való a Recovery Plusz Q10!

Mi az a Recovery Plusz Q10?

molekuláris hidrogén

Miért érdemes kipróbálnia ezt a különleges étrend kiegészítőt?

 • Ha Ön már szed multivitamint, akkor kellően egészségtudatos – hiszen a szervezetének ezekre a vitaminokra szüksége van, a molekuláris hidrogén bevitelére azonban kevesen figyelnek – még oda.
 • Ha Önnek valóban fontos az egészsége, esetleg aktívan igénybe veszi szervezetét (sportol, nehéz fizikai munkát végez) – akkor különösen fontos a tápanyagbevitel.
 • Ha Ön már érzi a korral járó nehézségeket és szeretné megszüntetni, lelassítani az öregedéssel járó napi panaszok megjelenését – bár a Recovery Plusz NEM csodaszer, a molekuláris hidrogén bevitelével a fentiekben bemutatottak szerint hatékonyan segíthet testének.

Molekuláris hidrogén

 

A Recovery Plusz Q10 szedésével Ön napi szinten támogatja szervezetét abban, hogy leküzdjön, megelőzzön komoly problémákat. Azonban kérjük, inkább ne ezt a terméket válassza, ha Ön csodaszert vár, ami minden baját elmulasztja, netán örök életet biztosít.

Szeretne hosszan tartó egészséges életet?

   Sokan vágynak arra, hogy fitten, alkotóereje teljében hosszú éveken keresztül éljenek – látják unokáikat, dédunokáikat, miközben aktívan és a lehető legegészségesebben élnek…

De ha szeretné elérni, hogy élete során a lehető legjobban érezze magát, fittebb, energikusabb legyen, akkor érdemes megfontolnia a Recovery Plusz Q10 napi szintű használatát!

molekuláris hidrogén

Ki garantálja, hogy ez a Recovery Plusz tabletta működik?

molekuláris hidrogén    Dr József Erika. Pályáját kórházban gyermekgyógyászaton és belgyógyászaton kezdte, jelenleg háziorvosként praktizál. Már a 90-es évek elején elkezdte tanulmányozni és sikerrel alkalmazni praxisában a természetes gyógymódokat. 6 éve folyamatosan képzi magát a táplálkozástudomány, a mikro-tápanyagok, vitaminok, gyógynövényismeret területén. Örömmel tanít és elkötelezetten dolgozik azon, hogy az emberek megismerjék a helyes táplálkozás és az étrend-kiegészítők jelentőségét egészségük megőrzése szempontjából. Holisztikus gyógyító szemlélete és az emberek iránti szeretete, karizmatikus egyénisége mindenkit magával ragad. Erika a magyar szaktekintély, aki elérhető, hiteles és mivel ő is orvos, neki megvan a képzettsége és végzettsége ahhoz, hogy hidrogén szakértőként fel tudja mérni, menyire újszerű és mennyire hatékony a molekuláris hidrogén. Európai Molekuláris Hidrogén Terápiás Intézet Tudományos Tanács tagja.

molekuláris hidrogén

A molekuláris hidrogén terápia atyja  Dr. Shigeo Ohta, PhD. “Amikor felfedeztem az ideális antioxidánst, amelynek nincs káros hatása, hidrogént találtam. A 2005 januárjában végzett első kísérlet során elcsodálkoztam a hidrogén oxidatív stressz elleni óvó hatásain.

2007-ben sikerült a Nature Medicine első könyvének kiadása. Ezt az első könyvet meglepetéssel és kételyekkel fogadták el, de ez később megszűnt, ahogy folyamatosan publikáltam a kísérleteim eredményeit. Küldetésem, hogy minél több rászorulónak tudjam megmutatni a nano hidrogén csodálatos hatásait.”  Ő aki tudományos nézőpontból és a tudomány eszközeivel közelíti meg a hidrogén gyógyászati célú felhasználását.

  Sándor IstvánSándor István vagyok, a Recovery Plus Q10 hazai forgalmazója. Küldetésem, hogy megértessem az emberekkel, hogyan is működnek ténylegesen az antioxidánsok és a szabad gyökök, hogy megmutassam nem csupán a rákos betegségekkel hozható ez összefüggésbe és megmutassam, hogy – kémiai szempontból – milyen egyszerű megoldással megelőzhető az ismert problémák legnagyobb része.

“A hidrogén az elromlott, szétszakadt óriás szerves molekulák végein a szabad gyököket legegyszerűbben a parányi hidrogénnel lehet lekötni”. Prof. Szentgyörgyi Albert

A Recovery Plus Q10 O.GY.É.I. engedélyszámmal rendelkező, on-line kereskedelmi forgalomban kapható étrendkiegészítő termék.

Akik már kipróbálták a Recovery Plus Q10-et és folyamatosan fogyasztják.

Egy aktív sportoló véleménye, aki neve elhallgatását kérte:

 • A Recovery + sokkal több hatást ért el nálam, mint bármelyik gyógyszer, amit valaha szedtem!  Recovery plusz Q10
 • Nagyon-nagyon fájt a derekam, voltam orvosnál, kiderült, hogy gerincmeszesedésem van. Fizioterápiás kezelésre is jártam. Egy darabig, pár hónapig jó volt, majd visszatértek a mindennapos fájdalmak. Karácsonyi ajándékként kaptam egy doboz Recovery +t, azóta napi 2×1 szedek belőle. A gyötrő fájdalmak szinte eltűntek, csak akkor jön elő, ha nagyon megterhelem magam, és akkor sem olyan kínzó.
 • Pánikbetegségem van 6 éve. Liftben, autóban, metróban, buszon, vonaton, autópályán, zárt terekben, tömegben, a lakásban (egyedül élek) és még sorolhatnám hol ér utol ez az érzés… Régen sok gyógyszert szedtem, de már 2013.10. hónaptól saját felelősségemre abbahagytam. Nem láttam értelmét a gyógyszerek beszedését, mert nem volt semmilyen pozitív hatással rám, egyik sem… A napi 2×1 Recovery + Q10 szedése ebben is segített nekem! Sokkal jobb a lakásban és az autóban (de hosszú utat még nem próbáltam), a kedvem, a közérzetem is jobb, sőt energikusabb is vagyok.
 • Napközben égett a szemem és sokat könnyezett, délutánra bedagadt, alig láttam rajta, jólesett becsukni. Reggelre összeragadt a szemhéjam és tovább dagadt. Első nap 3×1, majd második nap 3×2 Recovery Plusz Q10 tablettát szedtem. Az első 2 szem bevétele után 3 órával később sokat csökkent a duzzanat és a piros, lilás folt a szemzugban. Másnap reggelre tovább csökkent a duzzanat és gond nélkül ki tudtam nyitni a szemem. A hatodik nap visszaállt a szemem eredeti mérete és a bőröm színe is.

A Recovery Plusz Q10 további jó hatásai.

 • Növeli a koncentráció képességét az összpontosítást.
 • Jó hatással van az ízületekre.
 • A közérzet érezhetően jobb lesz a fogyasztása lévén.
 • Kiváló lúgosító hatású.
 • Ásványokkal dúsított.
 • Csökkenti a feszültséget.
 • Energiát ad a testnek.
 • Pihentetőbb alvást biztosít.
 • A bőrön érezhető, látható pozitív változás a szedése után.

Recovery plusz rendelés

 Jó egészséget.

A recovery+ az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék nem gyógyszer hanem természetes alapú táplálék-kiegészítő. Egészségügyi probléma esetén konzultáljon szakorvossal!
A termék önmagában nem alkalmas egyetlen betegség gyógyítására sem, nem alkalmas orvosi terápia helyett sem.
A termékekben található hatóanyagok azok, amelyek hozzájárulhatnak a szervezet állapotának javulások.
Ha valamilyen betegségben szenved és arra keres kiegészítő alternatív lehetőséget, egyeztessen orvosával.

Facebook

.

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.