Recovery plusz fogyasztása

A recovery plusz fogyasztása.

A recovery plusz fogyasztása (ajánlott):

Naponta 3-szor 1-3 tabletta étkezés előtt 30 perccel, elegendő mennyiségű folyadékkal 2-3 dl víz alkalmanként. Figyelem a víz nem lehet szénsavas, klóros. A legjobb az alacsony ásványi tartalmú palackos víz, vagy tisztított víz.

A recovery plusz Q10 összetevői.

recovery plusz fogyasztása

Recovery+ Összetétel:   1 darab tablettában:

Koenzim Q10 – 50mg Kalcium – 45mg Magnézium – 43,65mg

Recovery+ összetevői:

Koenzim Q10 (ubiquinon), kalcium-foszfát, cellulóz, magnézium-karbonát, magnézium-oxid, csomósodás gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, E470b), Sűrítő anyag (hydroxypropylmethycellulose, E464)

„ A hidrogén az élet üzemanyaga” Prof. Szentgyörgyi Albert

Figyelem kérem tartsa be:

Ne lépje túl a napi adagolást! Száraz, hideg helyen tartandó, tárolandó. Terhesség és szoptatás esetén konzultájon orvosával. A tabletta fogyasztása nem alkalmas gyermekek számára 3 éves korig. Gyerekektől elzárva tartandó. Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. Amennyiben a védő csomagolás sérült a terméket ne fogyassza, küldje vissza.

„ A hidrogén nem hosszabbítja meg a maximális életkort, hanem egészségesebbé teszi az életet, amíg el nem múlik.” Prof. Shiengo Ohta

A hírlevél feliratkozás gyors információ hírekről, akciókról és egyébről. Ha feliratkozik kap egy ingyenes előadást írottan és narrátor hangon felolvasva. Dr. Joel Wallach tényfeltáró előadása.

Rövid részlet az előadásból:

Ez az üzenet meg fogja változtatni az életét.
Feltéve persze, hogy nem engedi, hogy a következő percekben bármilyen zavaró tényező csökkentse a koncentrációját, vagyis eltérítse a figyelmét, és feltéve továbbá azt is, hogy engedi az eddigi, egészséggel, táplálkozással és élettel szembeni elvárásait átalakítani és újraprogramozni. Ebben az esetben megígérhetem Önnek, hogy az élete teljesen megváltozhat és meg is fog változni!

Nos, mivel én nemcsak embereket, hanem állatokat is gyógyítok, teljesen más szemlélettel rendelkezem az egészség fogalmáról.

Iratkozzon fel és olvashatja a teljes előadást, vagy meg is hallgathatja!

Tényfeltárási előadás ami meg fogja változtatni az életét.

Iratkozzon fel, hogy elolvashassa az igazságot.

Keresztnév*
Email*


Ön szeretne jövedelmet keresni, akkor jelentkezzen nálunk. Elsősorban tapasztalattal és névlistával rendelkező, a direkt marketingben jártas személyeket várunk. Kapcsolat.

Hidrogén medicina.

Miért öregszünk.

recovery plusz fogyasztása.

A recovery+ az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

További honlapjaim:

http://savhaztartas.eu/

http://savhaztartas.hu/

A Recovery + az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük