Recovery Plusz vélemény

Beérkezett Recovery Plusz vélemények.

Recovery plusz vélemény, néhány részlet levelekből. Kerti munka közben megcsípett egy kis bogár, másnapra bedagadt, forró és kemény lett a bokám feletti terület és minden lépés fájdalmas volt. 2 db Recovery Plusz bevétele után kb. két és fél órával csökkenni kezdett a pirosság és a duzzanat. Harmadik nap csak a csípés közvetlen környéke kemény és duzzadt, de nem fájt.

K.Jné  Budapest

A combomon körülbelül tenyérnyi területen a hajszálerek sötétlila színűek voltak. A terület mintegy 60%án normalizálódott a színük, a többi jelentősen elhalványodott. Kettő heti 3×1 Recovery Plusz multivitamin szedésével értem el ezt az eredményt
 N.Bné Budapest

A kézfejem vörös, lüktetett és nagyon fájt minden mozdulat. Recorery Pluszt porrá törve, vízben feloldva és azzal borogattam a kézfejemet. A borogatás kellemesen hűsített és kellemesen bizsergett a kézfejemben. Reggelre szinte teljesen megszűnt a pirosság és a duzzanat. Kétnapi borogatás után teljesen megszűnt a pirosság és a fájdalom.

Napközben égett a szemem és sokat könnyezett, délutánra bedagadt, alig láttam rajta, jólesett becsukni. Reggelre összeragadt a szemhéjam és tovább dagadt. Első nap 3×1, majd második nap 3×2 Recovery Plusz multivitamin tablettát szedtem. Az első 2 szem bevétele után 3 órával később sokat csökkent a duzzanat és a piros, lilás folt a szemzugban. Másnap reggelre tovább csökkent a duzzanat és gond nélkül ki tudtam nyitni a szemem. A hatodik nap visszaállt a szemem eredeti mérete és a bőröm színe is.
B.M Budapest

Recovery plusz vélemény a Sportoló szemszögéből.

Abban a kiváltságos helyzetben vagyok hogy a kezdetektől volt szerencsém tesztelni a Recovery Plusz multivitamin táplálékkiegészítőt.  46 éves vagyok és az életem szerves része a sport. Heti 3 crossfit és heti 2-3 alkalom futás. Ebben az évben kezdtem el komolyabban futni és közben teszteltem az új Recovery-t. Azt kell mondjam óriási segítséget nyújtott az edzésekben és a regenerációban egyaránt.

recovery vélemény

Havi átlag 100 km-t futok és már az első hónap végén a Recovery Plusz hatására 3 percet javítottam 10 km-es távomon. Nagyon fontosnak tartom a regenerációt edzések és versenyek után és ebben is nagyon jól vizsgázott a Recovery Plusz. A hidrogén nagymértékben megszünteti a tejsav képződést és minimálisra csökkenti az izomlázat. A Recovery vitamin összetételének köszönhetően segít visszapótolni a szervezetbe az felhasznált ásványi anyagokat és vitaminokat. Bátran ajánlom minden sportolónak.
Z. Gábor Csehország

Nagyon örülünk, hogy a helyzetünk nem reménytelen. A párom egy ideje szedi a hidrogén tablettát. Most megemeljük az adagot 3×3-ra, ahogy Ön írta. Örömmel tájékoztatom, hogy a sebe kb. felére összehúzódott. A seb körül és a lábfejen (az ujjvégeknél) lévő duzzanat is sokkal kisebb lett. A sebből még ürül váladék, főleg akkor, ha papucsban, cipőben és nem az ortopéd csizmában sétálgat. Vitaminokat szedi, a diétát betartja, nem iszik és nem dohányzik. Esténként BIO lámpával szoktam 6-6 percig pásztázni a talpát és a lábfejét.
Nem tudom elégszer megköszönni és meghálálni segítségét és hasznos tanácsait. Nem akartam hinni a szememnek, mikor levettem a kötést a párom lábáról. Egy ici-pici pontocska (gombostű fejnyi) seb van a talpán és már nem váladékozik!!!! Ez egy CSODA !!!!! Közel 1 évig tartó kálváriánk végéhez érünk!?! Annyira,de annyira boldogok vagyunk, ezt szavakkal nem lehet kifejezni.  ( Név nélkül)

 Még további vélemény.

A Recovery + sokkal több hatást ért el nálam, mint bármelyik gyógyszer, amit valaha szedtem!
Nagyon-nagyon fájt a derekam, voltam orvosnál, kiderült, hogy gerincmeszesedésem van. Fizioterápiás kezelésre is jártam. Egy darabig, pár hónapig jó volt, majd visszatértek a mindennapos fájdalmak. Karácsonyi ajándékként kaptam egy doboz Recovery +t, azóta napi 2×1 szedek belőle. A gyötrő fájdalmak szinte eltűntek, csak akkor jön elő, ha nagyon megterhelem magam, és akkor sem olyan kínzó.
Pánikbetegségem van 6 éve. Liftben, autóban, metróban, buszon, vonaton, autópályán, zárt terekben, tömegben, a lakásban (egyedül élek) és még sorolhatnám hol ér utol ez az érzés… Régen sok gyógyszert szedtem, de már 2013.10. hónaptól saját felelősségemre abbahagytam. Nem láttam értelmét a gyógyszerek beszedését, mert nem volt semmilyen pozitív hatással rám, egyik sem… A napi 2×1 Recovery + szedése ebben is segített nekem! Sokkal jobb a lakásban és az autóban (de hosszú utat még nem próbáltam), a kedvem, a közérzetem is jobb, sőt energikusabb is vagyok. ( Név nélkül)

  Két hónapja szedem a hidrogén tablettát. Több változást vettem észre ezen idő alatt (viszketés, fekély gyógyulása, visszér fájdalom csökkenése). Utolsó két hétben 9 db/nap vettem be, szombat-vasárnap 12 db/nap készülvén a hétfői vérvételre. Lassan javulni kezdett a vérképem. Reménykedtem, hogy évtizedek óta rossz eredményeim az elfogadhatóra módosulnak majd. (Név nélkül)

Recovery plusz vélemény

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük