Recovery

Recovey? Mit jelent és miért éppen azt?

A recovery egy angol szó, amelynek több jelentése van és valahogyan összefügg az egészségünkkel. Szorosan kapcsolódik a nanohidrogénhez, mellyel ha jelentésében nem is, de hangulatában szoros kölcsönhatásban van. Csak nem minden fordításban megtaláljuk ebben magunkat is és talán az elfelejtett jó érzésünket.

 Visszanyerést, visszaszerzést jelent elsődlegesen.

Pontosan úgy, mint ahogy a Recovery Plusz visszanyerhetjük elvesztett egészségünket, megszűnhetnek fájdalmaink, fáradtságunk. De jelenti a harcból való kilépést is. Abból a harcból, amelyet szervezetünk ellen folytatunk. Hiszen harcolunk a szervezetünk ellen sajnos a táplálkozási és életvezetési szokásainkkal, stresszes, hajszolt életünkkel és egyéb egészségkárosító dolgainkkal. Ha kilépünk, kiszállunk ebből a harcból, egy tudatos döntést hozva, akkor a szervezetünk a szó szoros értelmében és átvitt értelemben is fellélegzik. Feladjuk a rombolást, a pusztítást, a harcot saját magunk ellen és védelmünkbe vesszük, támogatni kezdjük a saját testünket és szervezetünket. Erre is képes a Recovery +.

Kártérítés, visszatérítés is a szó jelentése.

recovery
Visszatérés az remek és megnyugtató állapot.

Azokat a károkat, amelyeket a testünknek, a szerveinknek okoztunk, visszatérítjük. “Kártérítést fizetünk” saját magunknak a Recovery Plusz használatával. Rendbe tesszük dolgainkat és élvezzük a természetes egészség áldásait.
Végül: megtalálást is jelent a szó. Megtaláljuk újra önmagunkat, az életünket, lelki és testi harmóniánkat. Hiszen valaha egészek és egyek voltunk, amikor még harmóniában éltünk önmagunkkal.
Aztán eltávolodtunk ettől a harmóniától, bejön a munka, a rohanás, az időhiány – és ennek a szervezetünk issza meg a levét. Nem vesszük, nem vehetjük figyelembe a jeleket, amelyeket a szervezetünk ad. A stressz hatásait, a nem annyira jó alvást, azt, hogy élénkítő szerekre szorulunk és fogyasztjuk és fogyasztjuk. A mozgás hiányát is egyre kevésbé vesszük észre – miközben testünknek egyre nagyobb szüksége van rá. Nem terheljük le egyéb izmainkat, mondván eleget mozgok a nap folyamán.

Térjünk vissza a harcból, recovery.

Ha élni akarunk, vissza kell találnunk a korábbi állapotunkhoz! Vissza kell találnunk a régi egység, a régi egészség állapotához, amikor még egyek voltunk önmagunkkal, egységben voltunk  az élet romboló hatásai még nem jelentkeztek. Elferdült az életünk, letért a számára kijelölt vágányról és rissz-rossz, gödrös, hepehupás úton halad tovább, amely egy szakadékba torkollik.

 Megújulás. Vissza a sima útra!

recovery
Recovery megújulás, visszakapni.

Á nem megy egyedül (márpedig nem megy, a rossz és káros szokásoktól szinte lehetetlen egyedül megszabadulni), akkor segítséggel! Ebben segít a Recovery Plusz, amely megújítja, regenerálja a szervezetünket és ezáltal az életünket is. Tisztít, méregtelenít és ellátja a szervezetet az éltető hidrogénnel. Emlékezzünk Szent-Györgyi Albertre, aki ezt mondta: “A hidrogén az élet üzemanyaga.” Üzemanyag nélkül a szervezetünk hogyan működjön? A jelenlegi táplálkozási szokásainkkal úgy viselkedünk, minta benzint tankolnánk egy dízelautóba – és csodálkozunk, hogy nem megy. De ha nem megy, akkor végső soron az egész életünk nem megy!

Mindennek alapja az egészségünk, abból csak egy van! Ha nem állítjuk vissza, akkor minden elveszhet! A pénz pótolható. A tárgyak pótolhatóak. Az egészség nem pótolható, csak visszaállítható.

Belső hang.

Hallgassunk a halk és le is halkított belső hangunkra, amely az igazságot mondja nekünk, akkor tudjuk, hogy az itt leírtak igazak és fontosak a további életünk szempontjából. Ezért az a legjobb, amit önmagunkkal tehetünk: megkeressük a régen elhagyott és elfelejtett belső harmóniánkat. Segítséget kérünk, ha egyedül nem megy és aktívan teszünk az egészségünkért – hogy újra egészek lehessünk.
Ebben segíthet a Recovery Plusz. Újra ellátja energiával a szervezetünket és az általa kereshető pénzzel javítja anyagi helyzetünket és így erőteljesen csökkenti a stresszt is.

Recovery.
Egy szó és egy táplálék kiegészítő, amely többet jelent és sokat jelent.

Éljünk vele!  recovery plus

Jó egészséget.

Sándor István

Wikipédia

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük