Recovery Plus az az megújulás pluszban. Modern életünk egyik, kevesek által ismert jellemzője a túltápláltság álarcába bújt civilizációs alultápláltság. Ez azt jelenti, hogy látszólag minden szükséges táplálék és élelmiszer könnyen beszerezhető, a hipermarketek polcai roskadoznak az áruktól - de mégis, a legtöbb ember alultáplált.

Hogyan lehetséges ez?

Úgy, hogy a nagyipari élelmiszertermelés szép, tökéletes és ízletes élelmiszereket gyárt, amelyeknek azonban nem az a fő célja, hogy minden szükséges tápanyaggal ellássanak bennünket, hanem a könnyű eladhatóság, a hosszú eltarthatóság, az egyszerű szállíthatóság és a magas profit.

A másik fő oka

az, hogy rohamosan csökken a tápanyag a termőtalajban és a gyümölcsökben, zöldségekben. Például a sárgarépa tápanyagtartalma 40 év alatt 4%-ra csökkent! (forrás: www.agrarszektor.hu)

Ezért gyakorlatilag akármennyit, akármilyen forrásból eszünk - iszunk, nem visszük be vele a szervezetünk számára szükséges tápanyagokat. Ez - a fenti cikk szerint - még a bio zöldségekre és gyümölcsökre is igaz, mert amikor már a termőtalajból hiányoznak a tápanyagok, akkor a növény nem tudja azt felvenni és belőle is hiányozni fog.
Ezért a testünk lassanként elsavasodik, a nem elégséges folyadékfogyasztás miatt szomjazik és a nem megfelelő tápanyagok miatt egyre több az allergiás tünet is. Ezek a tünetek egyre fiatalabb korban lépnek fel. Sajnos egyre gyakoribb, hogy már óvodás gyerekek allergiásak, hiperaktívak és sajátos nevelési igényűek vagy különleges táplálást igényelnek.
Tehát senki sem védett a szervezetünket és életünket pusztító káros hatások ellen! Így a legtöbb embernél megtalálhatóak azok a tünetek, amelyekről a következő bekezdésben írok. De ez nem meglepő, hiszen tudjuk az okát: a tápanyagok hiánya senkit sem kímél, egyikünket sem.

Ha Ön:

  • fáradékony vagy gyakran fáradt
  • sokat fáj a feje
  • nyugtalanul alszik
  • nehezen alszik el
  • allergiás
  • egyes élelmiszerek felpuffasztják, hasmenése vagy éppen szorulása lesz tőlük
  • feszült, ok nélkül ideges
  • Hajlamos a stresszre
  • és nem tud koncentrálni úgy, mint régen
  • akkor előfordulhat, hogy a szervezetében olyan hiányok vannak, amelyek

 Recovery Plus a megoldásában segíthet!

Emellett természetesen tehet az egészségéért, több pihenéssel, jobb alvással, egészségesebb táplálozással - de tökéletes megoldást várni ezektől már nem elégséges, mert ahogy a fenti linkelt cikkben is olvasható, annyit romlott a termőtalaj és az élelmiszerek minősége, hogy csak táplálkozással már nem lehet pótolni a hiányokat.
A civilizációs alultápláltság egyik fő jellemzője a hidrogénhiány. Ha a szervezetébe nem kerül bele a megfelelő mennyiségű hidrogén, akkor felléphetnek a fenti problémák illetve a hiányzó hidrogént pótolni kell.

A Recovery Plus-szal pótolható a legegyszerűbben.

A tabletta minden olyan összetevőt tartalmaz, amelyek elősegítik a molekuláris hidrogén felszabadulását a szervezetünkben. Emellett csak természetes, a szervezet számára szükséges anyagokat tartalmaz, valamint olyan segédanyagokat, amelyek a tabletta formában történő előállításhoz szükségesek.

Recovery plus egy Q10 tabletta összetétele:

Koenzim Q10   50mg. Kalcium   45 mg.  Magnézium  43,65  mg.

Konkrétan még a gyártáshoz és az eltarthatósághoz a következő összetevők vannak:

Koenzim Q10 (ubiquinon), kalcium-foszfát, cellulóz, magnézium-karbonát, magnézium-oxid, csomósodás gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, E470b), Sűrítő anyag (hydroxypropylmethycellulose, E464)

Vele aktívan tehetünk az egészségünkért, ezért próbálja ki!