Jó barátod az internet világa? Hajlandó vagy tenni, tanulni, dolgozni? Szabad Életre vágysz?

Hogyan? Gyere megmutatom!

Egy egyedülálló lehetőséget mutatok be. Arcpirítóan sokat tudsz majd keresni. Biztos, állandó és jó pénzt. Valamint, hogy keresetednek határt, csak a saját korlátaid jelenthetik, de ennek leküzdésében is segítek. 

A koncepció a következő:

Magyarországon kialakításra kerül a hidrogén kultúra, a hidrogén medicina. Japánban kezd hagyománnyá alakulni, hogy a hidrogén bevitel a hétköznapokban jelen van. Az elmúlt 10-12 évben nagy teret nyert a hidrogén használata, ezt bizonyított sok száz publikációban. Legyen az egészség, szépség, sport, az alternatív gyógyulás, vagy a házi kedvencekről gondoskodás.  Pont ezt a területet képviseljük hazánkban.

A termék egyedülálló kalcium alapú multivitamin, aminek hiányt betöltő szerepe van. Korábban a hidrogént indukáló termék már volt az Európai, Magyar piacon és nagyon sok embernek hozott jót az egészségében, visszaszerzésében. Az  eredeti szabadalommal rendelkező termék a Recovery+ tabletta. Boltokban nem lehet kapni, csak képviselőknél.

Minden megyéből keresünk területi képviselőt, viszont eladó. Feladat, hogy az ellátást biztosítsa a megrendelők irányába és új potenciális vevőket fedezzen fel. Ha, Te magadat alkalmasnak tartod a direkt értékesítésben, rendelkezel aktív vevőkörrel és jártas vagy az értékesítésben akkor jelentkezz e-mailben. Ha nincs kellő gyakorlatod a marketingben segítünk.

A termék kiváló, bevizsgált és egyedi. A Recovery+ eladja magát annak aki már használta, annak is aki most fogja használni. Így hosszú távlatokban is sikeres lehetsz mint viszont eladó. Segítünk a reklámozásban, termék ismertetővel, kiadvánnyal és ajándékkal is. A várható jövedelmed határa a hozzáállásod mértéke. Teljesítményeddel arányosan nő, emelkedik.

Jelentkezz levélben viszont eladó- képviselőnek.

    “Az egészség nem egy esemény, nem egy olyan dolog amit csak egyszer csinálunk. Vagy dolgozunk, teszünk érte, vagy elveszítjük. Szerezd vissza, vagy építsd újra. Ebben a segít a Recovery+”  

Jelentkezz e-mail-ben:  recosankft@gmail.com

Üdvözlettel: Sándor István  ügyvezető Recosan Kft.

A pénz nem izgat, hanem nyugtat, akár magabiztosságot is adhat!

viszont eladó

Kapcsolat.

Facebook

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.